maanantai 15. tammikuuta 2024

S Suomenvenäläiset osoittivat mieltä Suomen hallituksen asettaman itärajan sulun puolesta, osa 1

Kyseessä oli Ilja Kanatushin organisoima Yhdessä Suomen kanssa Venäjän uhkaa vastaan -mielenosoitus. Kanatushin mielestä on välttämätöntä, että itäraja pysyy kiinni.

Kanatush kertoo saaneensa Suomesta turvapaikan. Pietarista kotoisin oleva Kanatush on tullut Suomeen vuonna 2022, sillä elämä Venäjällä ei ollut hänen arvojensa mukaista.

Kanatushin mukaan hallituksen päätös pitää raja kiinni on oikea. Venäjän puolelta Suomeen pyrkivissä ihmisissä on kyse Venäjän hybridivaikuttamisesta, hän sanoo.

– En näe, että rajakysymyksessä on kyse pelkästään ihmisoikeuksista, vaan venäjän- sekä suomenkielisten täytyy ymmärtää, kuinka turvallisuudesta tulee pitää kiinni Venäjän uhkaa vastaan.

[Näin oli lausuttu Ilta-sanomat -lehdessä 14.1.2024 julkaistussa Silja Pokin kirjoittamassa uutisartikkelissa Suomen­venäläiset osoittivat mieltään itä­rajan sulkemisen puolesta – Vitalii ja Ilja kertovat, mitä Venäjällä nyt ajatellaan.]

4 kommenttia:

  1. Aika hurjaa, kun 4 tervettä nuorta miestä Irakista ilmoittauttuu luvatta rajan yli elätettäväksi taikasanalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyse on vähän samanlaisesta asiasta kuin monissa allergioissa: kun ei ole isompaa häiriötä ruumiissa tekeillä, niin ruumis kääntyy itseään vastaan.

      Poista
  2. Ilja on erinomaisen oikeassa:
    jos Imperialistinen Roistovaltio Moskovia saisi määräysvallan Suomessa, olisi hänen päänsä pian löyhässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnittelen itseänikin siitä, että olemme nykyään puolustusliitto Naton jäsenmaa.

      Poista