sunnuntai 28. tammikuuta 2024

S Soininvaara: On myös selvää, että maan sisälle päästetty köyhyys tuottaisi rikollisuutta

Vaikka olisi vielä ajateltavissa, että Bangladeshista kotoisin olevalle olisi parempi päästä Suomeen huonolla palkalla sen sijaan, että joutuisi jäämään Bangladeshiin nälkäpalkalla, hänen lapsistaan toivotaan normi suomalaisia ja se edellyttää normi lapsuutta. Tässäkin siis ajattelen asiaa suomalaisen yhteiskunnan kannalta.

On myös selvää, että maan sisälle päästetty köyhyys tuottaisi rikollisuutta.

Niinpä on ihan järkevää, että köyhät maat kilpailevat rikkaiden kanssa halvalla työvoimallaan teollisuustuotteiden valmistuksessa, mutta eivät rikkaiden maiden sisällä.  Teollisuusmaissa tämä tarkoittaa sitä, että kouluttamaton työvoima päätyy palvelualoille, jotka on näin suojattu köyhien kilpailulta toisin kuin teollisuustyöpaikat. 

[Näin oli lausuttu Osmo Soininvaaran blogissa 1.8.2023 julkaistussa merkinnässä Maahanmuuton vaikeat kysymykset.]

4 kommenttia:

  1. Soininvaara kertoo nykyään niin raakaa todellisuutta ettei pääsisi enää eduskuntaan puolueestaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokoomukseen joutuisi liittymään osaksi puolueen puutarhaosastoa, jos haluaisi osallistua vielä politiikkaan ja mahdollisesti jopa päästä eduskuntaan. Muuten ehkä liberaalipuolue voisi olla hyvä.

      Poista
  2. Useimmista kehitysmaista, eritoten islamilaisista saapuneet maahanmuuuttajat eivät kylläkään halua lapsistaan suomalaisia, van lähettävät niitä entisiin kotimaihinsa oppimaan kunnon muslimeiksi palatakseen Suomen valloituksen uutena aaltona.

    VastaaPoista