torstai 11. tammikuuta 2024

S Hamasin "sotilaat" ovat raiskaajia

New York Timesin artikkelissa kuvataan yksityiskohtaisesti lokakuun 7. päivän iskun jälkeen tapahtunutta palestiinalaisterroristien järjestelmällistä seksuaalista väkivaltaa israelilaisnaisia ja -tyttöjä kohtaan. Artikkeliin on haastateltu yli 150 todistajaa. Mukana on lääkintähenkilöstön, ensiapuhenkilöstön, sotilaiden, raiskauskriisityöntekijöiden ja hallituksen virkamiesten todistajalausuntoja.

Todisteina artikkelissa on käytetty videomateriaalia, valokuvia ja esimerkiksi GPS-tietoja matkapuhelimista. Artikkeli sisältää syvästi järkyttäviä yksityiskohtia seksuaalisesta hyväksikäytöstä, silpomisesta, kidutuksesta ja murhista.

[Näin oli lausuttu Suomen uutisissa 8.1.2024 julkaistussa Heli-Maria Wiikin kirjoittamassa artikkelissa Hamasin panttivankeja pidettiin gazalaisissa lapsiperheissä – vangitsemiseen osallistunut myös UNHCR:n opettaja sekä lastenlääkäri.]

[On kuvaavaa, että tällainen artikkeli on julkaistu Perussuomalaisten äänenkannattajassa Suomen uutisissa. Että sellaisia "natseja" perussuomalaiset.]

2 kommenttia:

  1. Mitäpä hamastelijat muutakaan tekivät kuin noudattivat Koraaninsa käskyjä.
    Se on oikeaa islamia eikä muunlaista olekaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poislukien monet huonot muslimit sekä ehkä noin prosentin suuruisen vähemmistön islamin sisällä muodostavat ahmadilaiset. Monet huonoista muslimeista saattavat olla uskonnottomia tai jopa ateisteja, ja he ovat suuri syy ihmiskasvoisen islamin olemassaololle. Toisaalta uskovaiset muslimit saattavat haluta tappaa heidät.

      Islam saattaa olla jälkikäteen muodostettu narratiivi, jolla on perusteltu arabien valloitussotia.

      Poista