sunnuntai 14. tammikuuta 2024

S Perussuomalainen arvopohja ja ihmiskäsitys

Perussuomalaisessa arvopohjassa, ihmiskäsityksessä tai tärkeimmissä näkemyksissämme ei ole mitään salattavaa, hävettävää, hämärää tai epäselvää. Olemme kansallismielinen ja isänmaallinen puolue, ajamme realistisesti Suomen ja suomalaisten etua, eikä mitään muuta tehtävää suomalaisella puolueella ja päätöksentekijällä pitäisi ollakaan.

Eikö tämän lähtökohdan pitäisi koskea muitakin puolueita? Sen sijaan, että arvopohja leijuu abstrakteissa yläilmoissa tai on tekoja enemmän kiinnostunut sanoista, joita vahtaa kieli pitkällä virhettä odottaen. Tai että ei kykene sanomaan, kenen puolella maailmassa on tai edes kertomaan, mikä on tärkeintä, mikä ei niin tärkeää ja mikä ei lainkaan tärkeää. Mikä ihmeen arvopohja sellainen edes on?

[Näin oli lausuttu Perussuomalaisten puheenjohtajan Riikka Purran blogissa 4.8.2023 julkaistussa merkinnässä Kaksi vuotta.]

2 kommenttia:

  1. Siinäpä se, kun poliittisessa eliitissämme on toimijoita jotka avoimesti julistavat "Oma kansa ensin" -ajattelun olevan vahingollista.
    Niiden mielestä Suomen on oltava ilotalo, joka maksaa asiakkailleen.

    Mitenpä perussuomalainen maailmankuva voisi näyttää niiden kieroutuneissa mielissä muulta kuin yhtä vastenmieliseltä, miltä ne itse näyttävät normaalisti kehittyneille ihmisille.

    VastaaPoista