lauantai 13. tammikuuta 2024

S Diarra syyttää suomalaisia, jotka ovat tasa-arvokehityksen edelläkävijöitä

Kun Diarra syyttää oikeistoa sumutuksesta, hänen olisi syytä katsoa peiliin. Sumutusta nimenomaan on sivuuttaa kulttuuriset ongelmat, kulttuurien alistavat rakenteet ja osoittaa syyttävällä sormella suomalaisia, jotka ovat historiallisesti tasa-arvokehityksen edelläkävijöitä. Burqat ja niqabit alleviivaavat fundamentalistisen islamin ongelmallisia rakenteita, eikä se selittämällä muuksi muutu.

[Näin oli lausuttu Verkkouutisissa 7.8.2023 julkaistussa kansanedustaja Atte Kalevan kirjoittamassa blogimerkinnässä Islamin naiset ovat monien feministien sokea piste.]

[Kannattaa myös muistaa, että länsimainen liberalismi ei ole pelkästään suvaitsevaisuutta. Vaan liberalismi myös suhtautuu vihamielisesti sortaviin uskonnollisiin valtajärjestelmiin. Tämä koskee myös sen suhdetta islamiin.]

5 kommenttia:

  1. Suomalaista miestä estoitta solvatessaan Fat I'm Diarrhea voisi miettiä, kuinka monessa kulttuurissa hän voisi käyttäytyä niin joutumatta väkivaltaisen kurinpalautuksen kohteeksi.

    Vaan arvelenpa hänen ajattelevankin sitä ja juuri siksi hänen käyttäytymisensä täällä tuottaa hänelle niin suurta iloa ja tyydytystä.

    VastaaPoista
  2. En uskalla sanoa mitään tuosta henkilöstä.

    VastaaPoista