perjantai 22. maaliskuuta 2019

S Uudeltamaalta jyrähtää liberaalia persua Herran vuonna 2019!

MTV on kerännyt listan ehdokkaista, jotka laillistaisivat kannabiksen. Meitsi on luonnollisesti siellä, kuten pari muutakin laadukasta liberaalia. "On jokaisen yksilön oma asia, mitä kehoonsa tunkee," kommentoi Perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokas Juha Karjalainen.

Jos haluat, että seuraavassa eduskunnassa tehdään lakialoite kannabiksen laillistamisesta, on meikän äänestäminen Uudellamaalla aktuaalisestikin fiksu idea ja yksi helpoimmista tavoista tuoda asia parlamentaariseen käsittelyyn. Se on helpompi kuin esimerkiksi asiaa koskeva kansalaisaloite. Aion perustella tämän.

Mikäli pääsen läpi eduskuntaan, aion tehdä lakialoitteen laillisesta kannabiksesta. Kansanedustajan tekemä lakialoite on pääasiallisesti samanlainen kuin kansalaisaloitteella tehty lakialoite. Jotta pääsen läpi, tarvitsen pauttirallaa 3 000 ääntä. Tämä ei ole mikään mahdoton saavutus. Sen sijaan kansalaisaloite tarvitsee 50 000 allekirjoitusta, eli paljon enemmän.

Perussuomalaisilla on ollut valtava noste gallupeissa, minkä lisäksi Perussuomalaisten kannatus on yleensä eduskuntavaaleissa vielä gallupejakin suurempi. Näyttää erittäin todennäköiseltä, että Uudeltamaalta pääsee läpi iso liuta Perussuomalaisia. Näissä vaaleissa Uudellamaalla on noin 100 000 "vapaata" ääntä edellisistä vaaleista, koska niin moni viime vaalien ääniharava jää pois eduskunnasta. Tämän lisäksi viime vaaleista on kulunut 4 vuotta, mikä tarkoittaa valtavan monien kokonaan uusien äänestäjien nousemista äänestysikään.

Meitsillä on kohtuullisen paljon seuraajia, plus meikän ruma naama on ollut televisiossa ynnä muuta. Olen myös profiloitunut useissa sellaisissa kysymyksissä, joissa monet muut ehdokkaat eivät ole, kuten esimerkiksi kryptovaluutat, Internetin vapaus, tekijänoikeudet sekä vaikkapa just tämä kannabis. Mikäli nämä asiat kiinnostavat riittävän monia kansalaisia, on ainakin teoriassa mahdollista, että pääsen läpi.

Jos haluat, että seuraava eduskunta käsittelee kannabiksen laillistamista ja asut Uudenmaan vaalipiirissä, äänestä numeroa 53.

[Jiri Keronen Facebookissa 22.3.2019. Ulostuloon liittyy MTV:n julkaisema uutisartikkeli Nämä eduskuntavaaliehdokkaat antaisivat kannabiksen kärytä vapaasti: "On jokaisen yksilön oma asia, mitä kehoonsa tunkee".]

[PS. Ja juu, itse aion tietysti äänestää kuluvan Herran vuoden 2019 eduskuntavaaleissa täällä Uudenmaan vaalipiirissä tätä herraa. Siksi olen varsin voimaperäisesti viime aikoina siteeraillut häntä täällä.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti