tiistai 5. maaliskuuta 2019

S Kokoomus matkii nyt ulostuloissaan Perussuomalaisia, mutta ei viime kädessä noudata perussuomalaisia linjauksia

Kokoomus on kyllä laadukasta roskaa. Kokkarit olivat kovasti heittämässä Perussuomalaisia ulos hallituksesta, koska Perussuomalaiset halusivat hallituksen noudattavan omaa ohjelmaansa. Tämä oli Kokoomuksen mielestä "arvopohjan" vastaista. Nyt Kokkarit pöllivät suoraan Perussuomalaisten maahanmuuttopoliittisia ehdotuksia ja ehdottelevat niitä ominaan.

Mutta kuten tiedetään, Kokoomus ei varmasti tule missään tapauksessa toteuttamaan mitään näistä vaalilupauksista. Tämä sama teatteri on nähty kaikissa vaaleissa, joissa maahanmuutto on noussut jonkinlaiseksi teemaksi. Vaalien alla Kokoomus on olevinaan niin "koti, uskonto ja isänmaa", mutta heti vaalien jälkeen heistä tulee kädenlämpöisiä eurostososialisteja, jotka tekevät kädenlämpöistä eurostososialistista politiikkaa.

Mietitään vaikka jotaki Wille Rydmania, jota Cock koittaa lobata joksikin oikeistolaiseksi maahanmuuttokriitikoksi. Rydman on aina ennen vaaleja ollut kovasti kritisoimassa maahanmuuttoa, mutta vaalien jälkeen hän on poikkeuksetta alistunut ryhmäkurin lampaaksi ja äänestänyt liukuhihnalta tasan sitä, mitä isommat Cock-herrat käskevät.

Nämä vaalit eivät tietenkään tule olemaan minkäänlainen poikkeus. Kokoomus on ollut hallituksessa edellisen vuosikymmenen, eikä mikään ole muuttunut. Jos äänestät Kokoomusta, tulet saamaan tasan samaa Kokoomus-politiikkaa kuin tähänkin asti.

Mikäli kannatat tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa, ei Suomessa ole mitään muuta poliittista vaihtoehtoa kuin Perussuomalaiset. Perussuomalaiset - siis ne, jotka eivät loikanneet Sinisiin - ovat johdonmukaisesti pysyneet linjassaan tinkimättä. Mikään toinen puolue ei ole. Kaikki muut puolueet ovat olleet avaamassa rajoja ja tulevat tekemään sitä myös jatkossa.

Jos haluat sosiaaliturvaperäistä maahanmuuttoa, äänestä Kokoomusta. Jos haluat järkevää maahanmuuttoa, äänestä Perussuomalaisia.

(HAHAHA JUST ITE KEKSIN ETTÄ JOS KIRJOTTAA COCK KOKOMUUKSESTA NIIN SE ON VÄHÄN KU HASSUTTELIS JA SANOIS SITÄ PUOLUETTA PENIKSEXI HAHAHAHAH OON OVELA JA OMA KEKSIMÄ VITSI)

[Jiri Keronen Facebookissa 27.2.2019. Ulostuloon liittyy Ilta-sanomien uutisartikkeli Kokoomus esitteli linjansa turvapaikkapolitiikkaan: ”Nopea prosessi ja varma palautus”.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti