perjantai 29. maaliskuuta 2019

S Halla-aho: Myös Ruotsin kansalaiset nousussa seksuaalirikostilastoissa

Mielenkiintoinen yksityiskohta on se, että Ruotsin kansalaiset ovat ainoana eurooppalaisena ryhmänä kehitysmaalaisten lukemissa Suomen seksuaalirikostilastoissa. Todennäköinen selitys on se, että kyseessä ovat pääasiassa Ruotsin kansalaisuuden saaneet irakilaiset, afgaanit, somalit, turkkilaiset ja syyrialaiset, jotka ovat Suomessa kyläilemässä tänne asettuneiden sukulaistensa tai tuttujensa luona.

Todellisuus on tilastojakin karumpi, sillä tilastoissa ulkomaalaiseksi katsotaan vain ulkomaan kansalaiset. Suomen leväperäisen kansalaisuuspolitiikan vuoksi noin tuhat irakilaista ja somalia muuttuu vuodessa "suomalaiseksi". Tällä on se seuraus, että heidän tekemisensä muuttuvat tilastoissa suomalaisten tekemisiksi.

Jos halutaan ratkaista ongelma, ensimmäinen askel on ongelman tunnistaminen ja tunnustaminen. Rikollisuuden ja turvallisuuden kannalta ongelma ei ole maahanmuutto kokonaisuutena vaan takapajuisista islamilaisista maista tuleva, lähinnä nuorista miehistä koostuva maahanmuutto.

Tämä on myös juuri se osa maahanmuutosta, joka on Suomen julkisen talouden kannalta erityisen haitallista, koska kyseisiin ryhmiin kuuluvat työllistyvät hyvin heikosti. Irakilaisten, somalien ja afgaanien työllisyysaste on vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen 10-20 prosentin välillä, vimmaisesta kotouttamisesta ja kotouttamiseen satsatuista resursseista huolimatta. 

[Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho 25.1.2019 MTV:n sivuilla julkaistussa kolumnissaan Huono maahanmuutto on valinta, ei kohtalo]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti