sunnuntai 17. joulukuuta 2023

S Toivoo, että rikostensa vuoksi muut ihmiset kunnioittaisivat häntä

Mainoksessa Jaff sanoo yhden lauseen: hän on tehnyt rikoksia, jotta ihmiset kunnioittaisivat häntä, koska se on Jaffille kaikista tärkeintä.

[Näin oli lausuttu Ilta-sanomat -lehdessä 14.12.2023 julkaistussa Juulia Hakulisen kirjoittamassa uutisartikkelissa Milan Jaffin esiintyminen Maria Veitolan uudessa dokumentissa järkyttää.]

[Itse olen ollut kyllä siinä käsityksessä, että länsimaiset ihmiset melko yleisesti eivät kunnioita rikollisia. Jos on olemassa sosiopaattisia kulttuureita, niin niissä on ilmeisesti asia toisin.]

2 kommenttia:

 1. Kunnia tarkoittaa muslimille täysin päinvastaista kuin eurooppalaiselle:

  muslimin mielestä on kunniakasta puukottaa selkään ja juosta sitten täyttä vauhtia karkuun, koska se osoitti oveluutta ja muslimin vaarallisuutta kaikille jotka sen näkivät.
  Myöskin on kunniakasta hyökätä kymmenen yhtä vastaan, koska mitä enemmän voimaa mitä heikompaa vastaan, sitä enemmän mahtavuutta ja pelottavuutta, jota kunnioittaa.

  Eli täydellisen kieroutuneet moraalikäsitykset.
  Muslimille kunniakas teko on länsimaiselle halveksittavaa raukkamaista pelkuruutta.
  Siksi nuo Jaffa-Millat voi koskaan toimia länsimaisen yhteiskunnan jäseninä niin kauan, kuin niistä ei ole juurittu muslimikulttuuria pois.

  Sitä ei tehdä, koska asiasta saavat päättää mariaveitolat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liberaalihkojen aatteiden parempi olisi maailmassa kukoistaa kuin tuollaisten.

   Poista