maanantai 11. joulukuuta 2023

S Tiedostavat identiteetti­politiikan harjoittajat eivät juuri piittaa juutalaisten oikeuksista tai näiden kokemista vääryyksistä

Brittiläinen kulttuuri­persoona David Baddiel kirjoitti jokunen vuosi sitten kirjan siitä, kuinka muuten niin tiedostavat identiteetti­politiikan harjoittajat eivät juuri piittaa yhdestä ryhmästä: juutalaisista.

Helmikuussa 2021 ilmestyneen teoksen Jews Don’t Count sarkastis-ironinen nimi tiivistää olennaisen. Juutalaisia ei lasketa, eli juutalaisilla ei ole niin väliä.

[Näin oli lausuttu Helsingin sanomat -lehdessä 4.12.2023 julkaistussa Annamari Sipilän kirjoittamassa kolumnissa Mitäpä väliä on juutalaisilla – ja naisilla.]

[PS. Kirjoittamansa kolumnin vuoksi toimittaja Annamari Sipilä varmaankin "canceloidaan" tosiedistyksellisten toimesta, ellei ole jo "canceloitu".]

2 kommenttia:

 1. Wokeltelun pohjalla on kulttuurimarxismi, jonka avulla tavoiteltiin Lännen mädättämistä yliopistojen kautta kykenemättömiksi puolustautumaan Varsovan Liiton hyökkäystä vastaan III maailmansodassa.

  Wokeltelijoiden ajattelu on siis neuvostokommunismilähtöistä, ja siksi juutalainen yleisesti ja israelilainen erityisesti ovat niille valtavan vahvan, ahnaan ja raivoisan vihansa kohde.
  Koska Stalin sanoo niin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neuvostoliitossa lopulta kiellettiin esperanton kielikin, vaikka aluksi maassa sitä oltiin innokkaasti opiskeltu. Kieltäminen johtui siitä, että esperantontaidon avulla olisi maahan johtunut kielteisiä vaikutteita.

   Poista