sunnuntai 31. joulukuuta 2023

S Länsi-Vantaan Lammaslammentien kokonaisuus on viehättävä

Vaikka tien talokanta on pääosin 70-luvulla rakennettua ja edustaa erään vastaajan mukaan ”rujoa katukauneutta”, pitää moni lukija kokonaisuutta viehättävänä. Myös luonnonläheisyys saa vastauksissa kiitosta:

”Puiden reunustama tunnelmallinen ja vuodenaikojen rytmissä alati muuttuva Lammaslammentie kulkee arkkitehtonisesti yhtenäisen ja tyylikkään, maisemaan hyvin istuvan kerrostaloalueen halki viehättävälle, puiston ympäröimälle lammelle.”

”Upeat vaahterat molemmin puolin katua sekä kadun päässä ’Vantaan oma Töölönlahti’ eli Lammaslampi joutsenineen.”

[Näin oli lausuttu Helsingin sanomat -lehdessä 8.11.2023 julkaistussa Roosa Wellingin kirjoittamassa uutisartikkelissa Vantaan viehkeimmät väylät.]

[Yhdistykseni paikallinen toimipiste muuten sijaitsee Lammaslammentien varrella. Ja Lammaslampi ympäristöinen on kyllä viehättävää kuljeskelualuetta.]

4 kommenttia:

 1. Lammaslammentien kokonaisuus on viehättävä jokaiselle, joka sen sellaiseksi kokee.
  Makuasioista ei voi kiistellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi. Toisaalta on ilmeisesti olemassa silti joitakin lähes sataprosenttisesti koko ihmiskunnan jakamia kauneuskäsityksiä.

   Poista
  2. Niin.
   Mitähän arabit ajattelevat Kultaisesta Leikkauksesta?

   Poista
  3. Riippuu siitä, että onko kyseessä uskovainen muslimi, ja siitä, että onko kultaisessa leikkauksessa mitään tuhmaa hänen kannaltaan.

   Poista