lauantai 2. joulukuuta 2023

S Rajattomien resurssien väärät profetiat

Valtiovarainministeri Riikka Purra kuitenkin kiittää oppositiopuolueita kovasta yrityksestä.

– Kiitän kaikkia oppositiopuolueita kovasta yrityksestä – hallituksen linjaa haastetaan – osin ihan älykkäästikin. Mutta.

– Näyttäisi olevan samaa taattua vihervasemmistolaista laatua, millä mennään. Veronkiristyksiä maalla, merellä ja ilmassa, jotta kaikki ikävät säästötoimet voisi perua ja jakaa vielä vähän lisää entisten päälle. Nämä opposition ehdotukset eivät tuo mitään lisäarvoa edellisen hallituksen talouspolitiikkaan, joka perustui rajattomien resurssien väärille profetioille.

[Näin oli lausuttu 29.11.2023 Suomen uutisissa julkaistussa uutisartikkelissa Valtiovarainministeri Purra: Oppositio jatkaa rajattomien resurssien väärillä profetioilla.]

4 kommenttia:

 1. Täyttä asiaa Purralta. Vasemmistolta vain kokonaisverotuksen kiristystä. Huonosti käy sosialismin tiellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruotsissa Sosialidemokraateilla on ollut omat sokeat pisteensä, mutta he ovat talouspolitiikan ainakin osanneet hoitaa paremmin.

   Poista
 2. Eikös se viherkommunistien talouspolitiikka mene jotenkin niin, että otetaan vaan loputtomasti valtionvelkaa, kun eihän sitä tarvitse maksaa takaisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kai. Ja Suomi kuitenkin ylpeilee sillä, että se oli toisen maailmansodan jälkeen ainoa maa, joka maksoi ottamansa velat takaisin.

   Poista