tiistai 5. joulukuuta 2023

S Arabitahot vaativat juutalaisten työntämistä mereen

PLO:n ja Palestiinan väliaikaishallinnon mukaan Israelilla ei ole oikeutta valtiolliseen suvereniteettiin, ja Palestiinan ”vapauttamisen” ehtona on juutalaisten työntäminen mereen – puhumattakaan äärijärjestöjen, kuten Hamasin, retoriikasta. Onko ihme, että holokaustin varjot kummittelevat juutalaisten mielissä ja Israel – ex-ulkoministeriä lainatakseni – alistaa palestiinalaisia?

On tietenkin ironista, että voimakkaat arabitahot itse pitävät yllä tai ainakin laajalti vaikuttavat holokaustin noidankehään vaatimalla Israelin tuhoa. On valitettavaa, että arabien Lähi-idän ei-politiikka haittaa eniten heidän omaa asiaansa, mikä on myös lähestulkoon koitunut tuhoisaksi Palestiinan pakolaisille itselleen. Tätä on sekä heidän itsensä että Euroopan ja Suomen vasemmistolaisten rauhanaktivistien vaikea myöntää. 

[Näin oli lausuttu Tieteessä tapahtuu -lehden numerossa 6/2008 julkaistussa Antero Holmilan kirjoittamassa artikkelissa Israelin itsenäistyminen ja myyttinen historia.]

[Perinteiseen islamiin on kuulunut ajatus, että toisinajattelijat ovat ali-ihmisiä. Kannattaa minun tässä mainita myös se, että kaikki islamilaisiin yhdyskuntiin kuuluvat ihmiset eivät kannata tätä ajatusta.]

3 kommenttia:

 1. On olemassa maltillisia islamilaisia, mutta ei maltillista islamia.
  Eivät läheskään kaikki NSDAP:n jäsenetkään kannattaneet valloitussotaa Lebensraumin luomiseksi saati "juutalaiskysymyksen" Lopullista Ratkaisua teollisella kansanmurhalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ahmadilaisuus islamilaisena ideologiana toisaalta ainakin puolimaltillinen katsoessaan, että profeetta Muhammad ei olisi tarkoittanut väkivallantekojaan yleiseksi periaatteeksi:

   Ahmadilaisuus

   Poista