lauantai 30. joulukuuta 2023

S Halla-aho: Taakanjakomekanismi ei toimi

EU-maahanmuuttopaketti sisältää mekanismin taakanjaosta EU-maiden välillä. Halla-aho kuitenkin huomautti, että taakanjako jäsenmaasta toiseen ei tosiasiassa toimi, koska Eurooppaan tulijat nirsoilevat siinä, mihin EU-maahan he haluavat mennä.

– Vaikka heidät sijoitettaisiin johonkin maahan, he poistuvat sieltä omatoimisesti heti kun voivat niihin maihin, jotka ovat heidän todellisia kohteitaan, kuten Saksa, Ruotsi ja myös Suomi. Tästä syystä mikään taakanjakomekanismi ei tule onnistumaan EU:ssa, Halla-aho sanoi, ja mainitsi keskeiseksi ongelmaksi sen, että kielteisten oleskelulupapäätöksen saaneiden poistaminen EU-alueelta on edelleen hankalaa. 

[Näin oli lausuttu Suomen uutisissa 22.12.2023 julkaistussa artikkelissa Ylen presidenttitentissä Stubbilta ja Haavistolta löysää maahanmuuttopuhetta, Urpilainen vaati globaalia vastuunkantoa – Halla-aho: ”Ihmisten vastaanottaminen ei ratkaise ongelmia”.]

2 kommenttia:

 1. Afro-, arabi- ja afganistijätkien raskaan taakan tasajako ei toimi myöskään sen takia, että kaikki Eeuun jäsenvaltiot eivät alistukaan Bryssän saneluun, vaan kieltäytyvät ottamasta raiskaajateroristeja maahansa.

  Joillekin on myönnetty jopa lupa tehdä niin, kuten Puolalle:
  perusteena oli, että Puola on jo kantanut osansa ottamalla niin paljon ukrainalaisia naisia, lapsia ja vanhuksia, siis oikeita pakolaisia.

  Näin voisi Suomenkin eliitti tehdä, mutta se ei halua.
  Se haluaa tänne oikein paljon nuoria tummia ja tulisia miehiä raiskaamaan ja terrorisoimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joillakin on kyllä erikoinen arvomaailma.

   Poista