tiistai 26. joulukuuta 2023

S Halla-aho: suomalaiset päätöksentekijät olivat antaneet Putinille hopeatarjottimella työkaluja maamme vahingoittamiseen

Jokainen kriisi on mahdollisuus oppia ja viisastua. Systemaattinen väärässä oleminen taas kertoo ehdokkaasta ja hänen kyvystään arvioida ympärillään tapahtuvia asioita. Viimeisten 15 vuoden aikana suomalaiset päätöksentekijät antoivat Putinille hopeatarjottimella työkaluja maamme vahingoittamiseen ja rakensi yhteiskuntamme sisään haavoittuvuuksia, joita vihamielinen taho pystyy hyödyntämään. 

[Perussuomalaisten presidenttiehdokas, eduskunnan puhemies Jussi Halla-aho Suomen uutisissa 1.12.2023 julkaistun artikkelin Presidenttiehdokas Jussi Halla-aho: Vain hyvinvoiva Suomi voi olla kokoaan suurempi – ”Lähden siitä, että Suomi on suomalaisten turvapaikka pahassa maailmassa” mukaan.]

4 kommenttia:

 1. Poliittisessa ja hallinnollisessa eliitissä on edelleen liian paljon niitä, jotka aloittivat uransa YYA-Kekkoslovakiassa senaikaisten vaatimusten mukaisesti.
  Niiden mukaan ne menevät vieläkin, kun uusien metodien oppiminen muuttuneessa tilanteessa olisi niin kovin ikävän vaivalloista.

  Joten miksi vaivautua;
  eihän kukaan heitä kuitenkaan vaadi vastuuseen kansakunnan ja valtakunnan vastaisista teoistaan.

  VastaaPoista
 2. Tämä Putin ei ole enää sama. Valta on mennyt päähän ja pahasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten mies on vain kärsivällisesti rakennellut asemaansa. Kuten hänen idolinsa Stalin.

   Poista