sunnuntai 8. lokakuuta 2023

S "Tulevaisuus tulee olemaan akselerationistinen"

Olet ilmeisesti saanut kansainvälistä näkyvyyttäkin näiden asioiden tutkijana?

Kyllä, alkuvuodesta julkaistujen esseiden mainosvideolla on jo toista tuhatta katselukertaa, minkä lisäksi eräs merkittävä internetsivusto on käyttänyt yhtä näistä esseistä, ”Against the Katechon: Hyperstition of the Antichrist”, lähteenä ”katekhonin” käsitettä koskevassa artikkelissa. Näkyvyyden saaminen ei kuitenkaan ole minulle mikään itseisarvo. Jos olisi, en varmaankaan kirjoittaisi näin marginaalisista aiheista. Olen tullut siihen tulokseen, että minun on kirjoitettava sellaisista asioista, jotka koen itselleni tärkeiksi, ja kaikki muu olisi omaa itseäni vastaan rikkomista, itselleni valehtelemista. Vaikka kirjoituksiani ei lukisi kukaan, kirjoittaisin silti näistä aiheista. Uskon kuitenkin akselerationismin olevan nousussa oleva teoria, ja esitänkin kirjassani rohkean väitteen: politiikan seuraava sukupolvi tulee olemaan akselerationistinen riippumatta siitä, ovatko he vasemmistolaisia, oikeistolaisia, vihreitä tai etnonationalisteja. Aikakauden ja vallitsevan järjestelmän logiikkaa tutkimalla jokainen voi päätyä tähän samaan lopputulemaan. 

[Näin oli lausuttu Sarastus-verkkolehdessä 25.7.2023 julkaistussa M. A. Meretvuon kirjoittamassa artikkeleita Kysymyksiä ja vastauksia kiihtymisestä.]

2 kommenttia:

  1. Niinhän sitä sanotaan että parempi kertarutina kuin ainainen kitinä.
    Jos kerran Euroopan tulevaisuus on joko luhistua islamismin vyöryn alle tai nousta uuteen kukoistukseen sysäämällä tytöt syrjään vallankäytöstä ja Euroopan puhdistaminen miesten käyttämällä asevoimalla islamista, siirryttäköön siihen nopeasti.

    Otettakoon Suomeen miljoona afro-, arabi- ja afganistijätkää ja asutettakoot ne suomalaisten koteihin suomalaisten ruokittaviksi.
    Jos siitä ei seuraa Vapaussota Kakkonen, on Suomen kansakunta ja valtakunta arvoton ja ansaitseekin tuhoutua.

    Akselerationismia rationaalisesti Akselin malliin!

    VastaaPoista