torstai 19. lokakuuta 2023

S "Suomalainen siirtomaahistoria", räkäklimppi

Mitä tulee harvinaisten asioiden normalisointiin, näitäkin tulee aivan liukuhihnalta. Eräs toimittajakunnan lempilapsi on ”suomalainen siirtomaahistoria”. Suomea, joka on ollut kansakuntana alistettu orja melkein koko ikänsä, yritetään vääntää erilaisin pistemäisin anekdootein maailman suurimpien rotusortajien, USA:n, Ranskan ja Iso-Britannian, joukkoon. Tästä näkee että toimittaja seuraa tarkasti ko. oikeiden ongelmamaiden poliittista keskustelua aiheesta, mutta siinä vaiheessa kun oma Suomen tilanteen ja historian kanssa täysin epäyhteensopiva ja harhainen teksti pitäisi osata ampua alas totuudenvastaisena, se runtataankin väkisin julkaisuun.

[Näin oli lausuttu liberaalin Janne Paalijärven blogissa 6.10.2023 julkaistussa merkinnässä Syy valemedioiden olemassaoloon löytyy etupäässä toimittajien peilistä.]

2 kommenttia:

  1. Ottaen huomioon itseään toimittajiksi kutsuvien julistajien alati heikkenevän yleissivistyksen tason, nuo saattavat aivan tosissaan kuvitella Suomen olleen mahtava siirtomaavalta kun eivät asiasta mitään tiedä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kuin se joku varsinainen maahanmuuttaja oli lausunut, että koska Suomen rakennukset ovat somalien rakentamia, niin somaleilla on myös oikeus niin halutessaan tuhota ne.

      Poista