tiistai 31. lokakuuta 2023

S Iranin islamilaisen tasavallan mielestä pogromit ovat ihan kivoja

Iranin ylin johtaja itse jakaa tanssiaisten teloitusvideoita ja vannoo sionistien hävittämistä. Joukkomurhan jälkeen maailman metropoleissa on järjestetty juhlia, joissa Palestiinan lippujen rinnalla on heilutettu hakaristejä. Egyptissä virassa oleva poliisi murhasi juutalaisia.

[Näin oli lausuttu Helsingin sanomat -lehdessä 15.10.2023 julkaistussa jonkun kirkkokunnan Helsingin hiippakunnan piispan Teemu Laajasalon lukijakirjoituksessa Hamasin terroriteot pitää tuomita ilman selityksiä.]

[I PS. Nykyään Usenet on melko lailla menneen talven lumia. Mutta Googlen Groups-palvelun avulla voi vielä nykyäänkin lueskella palvelun ryhmiin kirjoitettuja viestejä ja kirjoittaakin niihin. Keskustelua evoluutioteoriasta ja kreationismista varten perustetussa sfnet.keskustelu.evoluutio-ryhmästä löytyy kuvaavaa aineistoa. Siellä vaikuttaa eräs natsihenkilö, joka samassa määrin kuin Hamas haluaisi juutalaiset tapettavan. Viime aikoina tämä henkilö on ryhtynyt puolustamaan Putinia ja Putinin Venäjän hyökkäystä Ukrainaan.]

[II PS. Wikipediasta löytyy artikkeli pogromeista.]

2 kommenttia:

  1. Kuinkahan onnellinen Iranin ylin rättipää jaksaa olla sitten, kun Israel on liiskannut Hamasin ja kääntää katseensa sen tukijoihin?
    Näistä Paratiisinsa ihanuuden julistajista kun on tullut sellainen mielikuva, etteivät ne itse oikein haluaisikaan sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin. Usein etsitään suvusta joku vammainen henkilö, jonka halutaan uhraavan henkensä johtajien puolesta.

      Poista