tiistai 24. lokakuuta 2023

S Miksi ulkomaalaistaustainen mies voi äänestää Perussuomalaisia

Suomessa 13 vuotta asunut kirjailija Arvin Adriyan on perussuomalainen. Hän on ollut ehdolla viime kuntavaaleissa.

– Äänestän perussuomalaisia suojatakseni suomalaista demokratiaa. Moderni demokratia on erittäin herkkä järjestelmä. Se voi sortua siihen, että kulttuurisista syistä esimerkiksi ihmisoikeusrikoksista vaietaan. Näin on käynyt esimerkiksi islamotraumatisoituneiden kohdalla.

– Perussuomalaisuus merkitsee minulle ihmisoikeuksien puolustamista, naisten oikeuksien edistämistä ja lasten oikeuksien parantamista. Perussuomalaiset ei kumartele poliittiselle islamille. Se tuomitsee jyrkästi Iranin hirmuhallinnon ihmisoikeusrikokset. Olemme keskustelleet MAMUPERSUT ry:n perustamisesta maahanmuuttajapersujen keskuudessa, hän kertoo.

[Näin oli lausuttu Suomen uutisissa 31.3.2023 julkaistussa Heli-Maria Wiikin kirjoittamassa artikkelissa Maahanmuuttajatkin äänestävät nyt perussuomalaisia: ”Poliittisen eliitin tulisi tiedostaa maahanmuuton ongelmat eikä sortua populistisiin heittoihin äänestäjien valloittamiseksi”.]

2 kommenttia:

  1. Ellei Suomeen pakolaisena tullut kannata Perussuomalaisten näkemyksiä maahanmuutosta ja islamismista, silloin tuo osoittaa ettei ole oikeasti turvapaikan tarpeessa, vaan tuomassa tänne sitä kulttuuriaan jota muka lähti pakoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin. Minusta on sääli, että ihmiset muslimien vainoamina lähtevät pakolaisiksi, ja sitten maassa josta ovat saaneet turvapaikan, kohtaavat vainoavia muslimeita.

      Poista