sunnuntai 8. lokakuuta 2023

S Hamasin "urhoolliset" taistelijat raiskaavat

Palestiinalainen äärijärjestö Hamas teki eilen jättimäisen terrori-iskun Israeliin tappaen ja raiskaten naisia sekä ampuen kaikkia mahdollisia vastaantulijoita (en anna linkkiä, mutta tätä näkemystäni tukevaa aineistoa löytää halutessaan esimerkiksi viestipalvelu X:stä). Tämä ei ole millään tavalla hyväksyttävää - ei edes siksi, että Israel on yli 70 vuotta sitten perustettu Lähi-itään, mikä epäilemättä oli raskasta muslimeille. 

[Näin oli lausuttu Professorin ajatuksia -blogissa 8.10.2023 julkaistussa merkinnässä Tosiasioiden tunnustaminen tekisi hyvää palestiinalaisille.]

[Se, että islamilainen terrorismi pitää oikeutettuna raiskaamista, merkitsee sitä, että Hamas on väärässä.  Jos ei käy sotaansa puhtain asein, on väärässä. Tosin islam on perinteisesti pitänyt aina profetta Muhammadista alkaen 600-luvulta jKr. alkaen ei-muslimien ottamista seksiorjiksi ei niin pahana asiana, joten Hamasin kannan sikäli ymmärtää.]

2 kommenttia:

  1. Eiköhän Israelin ole nyt aika tehdä se mikä olisi pitänyt jo vuonna 1967:
    tyhjentää Gazan ja Länsirannan alueet.
    Golanin alue tyhjeni tuolloin itsestään syyrialaisten vetäytyessä tältä sotilasalueeltaan.

    Kuuden päivän sodassahan Läsirannan väkeä pakeni Jordanin yli itään uskoessaan israelilaisten tekevän nille nyt sen, mitä itse olisivat tehneet heille jos oisivat voittaneet.
    Havaittuaan Israelin armolliseksi voittajaksi palasivat takaisin kiittämään Israelia vihaamalla sitä ja opettamaan kakaransakin siihen.

    Nyt olisi hyvä tilaisuus siksikin, että Ukrainan sota vetää Lännen päähuomion.
    Menotkoot Jordania länsirantalaisten ja Egypti gazalaisten kanssa miten parhaaksi katsovat.

    Lähi-itään tulisi rauha.

    VastaaPoista