keskiviikko 8. marraskuuta 2023

S Hamasin tavoitteena on tehdä Jordan-joen ja Välimeren välisestä alueesta judenfrei

Hamasin tavoitteena on tuhota ”sionistinen entiteetti”, puhdistaa maa juutalaisista ”joelta merelle” asti. Israel luovutti Gazan kaistaleen lupaukseksi rauhasta. Alueelle on annettu miljardeja euroja. Nämä rahat Hamas on käyttänyt palestiinalaisten elinolojen parantamisen sijasta terrorismiin. Hamasin tavoite on sama kuin Hitlerillä, juutalaisten kansanmurha. Palestiinalaishallinto ei voi tuomita joukkomurhaa, koska Hamasilla on niin laaja kannatus palestiinalaisten keskuudessa. Paikallinen luterilainen kirkko ei edes mainitse Hamasia.

[Näin oli lausuttu Helsingin sanomat -lehdessä 15.10.2023 julkaistussa jonkun kirkkokunnan Helsingin hiippakunnan piispan Teemu Laajasalon lukijakirjoituksessa Hamasin terroriteot pitää tuomita ilman selityksiä.]

[PS. Nykyään Usenet on melko lailla menneen talven lumia. Mutta Googlen Groups-palvelun avulla voi vielä nykyäänkin lueskella palvelun ryhmiin kirjoitettuja viestejä ja kirjoittaakin niihin. Keskustelua evoluutioteoriasta ja kreationismista varten perustetussa sfnet.keskustelu.evoluutio-ryhmästä löytyy kuvaavaa aineistoa. Siellä vaikuttaa eräs natsihenkilö, joka samassa määrin kuin Hamas haluaisi juutalaiset tapettavan. Viime aikoina tämä henkilö on ryhtynyt puolustamaan Putinia ja Putinin Venäjän hyökkäystä Ukrainaan.]

2 kommenttia:

  1. Länsimaiden vasemmisto vaan paasaa Kahden Valtion Mallia rauhantekijäksi Lähi-itään jopa USAn ulkoministerin suulla.
    Kyllä nyt jo sillä pallilla pitäisi tietää, ettei Palestiinalaisvaltio ole kertakaikkiaan mahdollinen Hamasin ja Fatahin vihollisuuksien takia.

    Ehkei siellä tiedetäkään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhdistynyt kuningaskunta oli luvannut, että Palestiinaan perustetaan juutalaisille kansallinen koti. 3/4 alueesta kuitenkin välittömästi annettiin arabeille, eli Jordanin itäpuolinen alue. YK:n jakoehdotuksessa lopulta alkuperäisestä Palestiinan mandaatista olisi jäänyt juutalaisille 1/8. Israelin itsenäisyyssodan jälkeen juutalaisille jäi hieman tätä suurempi alue.

      Tässä on tosin huomioitava vielä se, että Israelin kansalaisista moni on arabi tai arabimuslimi. Palestiinalaisten alueilla taas ei saa asua ainutkaan juutalainen. Ne ovat siis judenfrei eli puhdistettu juutalaisista.

      Hamas ja aika moni palestiinalainen kannattaa Israelin juutalaisten alistamista islamilaisen komennon alle. Ei Hamas eikä ilmeisesti myöskään suurin osa Länsirannan palestiinalaisista hyväksy itsenäistä, juutalaista Israelia.

      Alun perin kai nimityksellä palestiinalainen oli viitattu alueen juutalaisiin, mutta kun Israel otti nimekseen Israel, niin nimitys vapautui muiden käyttöön.

      Hamasilla on islamilainen käsitys rauhasta. Pysyvää rauhaa ei islamilaisen ideologian mukaan voi vallita islamilaisen seurakunnan ja toisinajattelijoiden välillä.

      Poista