tiistai 7. marraskuuta 2023

S Halla-aho: Olen huolissani yhden totuuden kulttuurista

Ylen haastattelussa perjantaina Halla-aho tarkensi puheitaan siitä, että presidentin tehtävä on nostaa keskusteluun sellaisia asioita, mistä muut eivät haluaisi puhua.

”Meillä on yhteiskunnassa epädemokraattisia ja totalitaarisia tendenssejä, joissa halutaan rajoittaa sitä, mihin asioihin kansanedustajat voivat ottaa kantaa. Toisin sanoen yhä useampi asia on joidenkin ihmisten kanssa alkanut olla sellaisia asioita, jotka eivät ole poliittisia kysymyksiä, vaan niistä on sallittu vain yksi mielipide.”

”Olen huolissani yhden totuuden kulttuurista. Se on tuontitavaraa, joka on kömpelösti kopioitu sellaisenaan yhdysvaltalaisten yliopistojen vasemmistolaisilta.” 

[Näin oli lausuttu Helsingin sanomat -lehdessä 7.7.2023 julkaistussa Veera Paanasen kirjoittamassa uutisartikkelissa Jussi Halla-aho lähtee presidentti­kisaan: ”Suomessa on epä­demokraattisia tendenssejä”, hän sanoi Ylelle.]

2 kommenttia:

  1. No jaa, kyllä se Yhden Totuuden Politiikka osattiin YYA-Suomessa oikein sujuvasti ihan omasta takaa, ei tarvittu ulkomaisia malleja siihen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei silloin, mutta välillä oli tilanne ehtinyt jo vähän parantua tältä osin.

      Poista