sunnuntai 28. tammikuuta 2018

S Suomen tulisi julkisesti ilmoittaa tavoitteekseen saada Karjala takaisin

Suomen pitäisi valloittaa Karjala takaisin. Karjala on suomensukuisten kansojen ydinaluetta, meidän pyhää maatamme. Se on rakennettu suomalaisten ja karjalaisten hiellä ja verellä ja ryssät veivät sen meiltä väkivallalla ja vääryydellä. Niin pitkään kuin Karjala on vihollisen valloittamana ja miehittämänä, eivät Suomen ja Venäjän välit voi koskaan olla normaalit tai veljelliset.

Karjala ei kuulu Venäjälle eivätkä venäläiset osaa hoitaa Karjalaa. Viipuri ja muut Karjalan kunnat ovat käytännössä lahoamassa pystyyn. Ainoa syy, miksi siellä on mitään järkevää infraa, ovat suomalaiset karjalaiset, jotka vapaaehtoisesti rahoittavat Karjalan rakentamista, jotta ryssät eivät onnistuisi paskomaan sitä lopullisesti. Valitettavasti suomalaisia on vähän ja veli Venäjän takapuolesta taas riittää paskaa, jota ruutata. Jos Karjala jää Venäjälle vielä muutamaksi kymmeneksi vuodeksi, ei Karjalan kunnista ole jäljellä kuin raunioita, joissa vaeltelee villikoiria ja vodkalla aivonsa tuhonneita juoppoja.

Karjalan menetys tulee myös tarkoittamaan karjalaisten kuolemaa sukupuuttoon. Suomessa karjalaiset ovat jo käytännössä assimiloituneet osaksi muita suomalaisia, mutta Venäjällä elävät karjalaiset ovat vielä kulttuuriltaan puhtaammin karjalaisia. Venäjän valtio kuitenkin pyrkii tekemään parhaansa lopettaakseen heidät. Venäjä esimerkiksi rajoittaa karjalankielistä julkaisutoimintaa ja uhkailee karjalaisia poliitikkoja ja aktiiveja, jotka kehtaavat esimerkiksi esittää Karjalan itsenäistymistä.

Karjalan saaminen Suomelle olisi mitä erinomaisin asia. Ensinnäkin jälleenrakennustyöt vaatisivat mittavasti työvoimaa, mikä tarkoittaisi työtä tuhansille ja taas tuhansille suomalaisille. Toiseksi Karjala itsessään edustaa yhtä niistä harvoista resursseista, jotka ovat välttämättä rajallisia: eli maata. Karjalan saaminen takaisin antaisi Suomelle mittavasti lisää maata, eli yhtä arvokkaimmista asioista, mitä maalla voi olla. Karjalan saaminen myös toisi puskurivyöhykettä ryssän ja Suomen pääkaupungin väliin, niin Putinin läski ei voisi enää uhkailla samaan tapaan.

Suomen tulisi julkisesti ilmoittaa tavoitteekseen saada Karjala takaisin. Suomen valtion tulisi edistää tätä tavoitetta esimerkiksi vahvalla Venäjä-vastaisella propaganda- ja informaatiosodalla. Suomi voisi esimerkiksi ryhtyä julkaisemaan enemmän venäjän- ja karjalankielistä uutisointia, jonka kohderyhmänä ovat Venäjällä asuvat ihmiset. Myös erilainen puskavaikuttaminen, kuten valtiolliset trollit ja paikallisten aktiivien rahoittaminen, olisivat hyviä asioita. Kaikkea tätä olisi myös hyvä vahvistaa uhkailemalla Venäjää suoraan sotilaallisesti. Venäjä ei oikeasti ole kovin vahva maa, eivätkä Venäjän sotajoukot pysty mihinkään. Jo pelkästään se, että joku sanoisi, että ei pelkää Putinia, saisi Putinin pasmat sekaisin ja mokomalle pissaliisalle paskat housuun.

Ylös veljet valkoiset! Alas ryssät punaiset! Ei auta vihamiestä armahtaa!

[Jiri Keronen Facebookissa 25.1.2018. Ja laittoi vielä oheen linkin Youtube-videoon Vapaussoturin valloituslaulu. Harvinaisen virkistävää.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti