torstai 4. tammikuuta 2018

S Fyysikko Enqvist yrittää soveltaa fysiikan periaatetta yhteiskuntatieteeseen

Enqvistin kirjoituksen loppuosa liikkuu ufo-osastolla, eli ns. full retard tasolla.
Otetaan oppia fysiikasta. Sen mukaan kuuma ja kylmä sekoittuvat aina, kun vain aikaa on tarpeeksi. Pienikin yhteys niiden säiliöiden välillä riittää sotkemaan molekyylit tasalämpöisiksi. Ja todellisuushan on pohjimmiltaan fysiikkaa. Myös maapalloistuminen on suuri tasapäistäjä.
Enqvist yrittää soveltaa fysiikan periaatetta yhteiskuntatieteeseen. Tässä vaiheessa sosiologian klassikot kääntyvät haudoissaan. Yhteiskunnilla on tapana luoda lisää alakulttuureja, eikä suinkaan ilolla mukautua yhtenäiskulttuuriin. Isiksen nousu on siitä eräs osoitus.

Näyttää siltä, että Enqvistin ihanteena on ns. McDonalds-kulttuuri, jossa kaikilla on harmaat univormut ja länsimaisen hapatuksen mukanaan tuomat ilot. 

[Henry Laasanen blogissaan 27.7.2017 julkaisemassaan merkinnässä Kari Enqvist: Halla-aho on fasistin vastakohta, joka on vastaus fyysikko Kari Enqvistin Ylen sivuilla julkaistulle kolumnille Fasismin tieltä väistyvät ensin faktat.]

4 kommenttia:

 1. "Fasismin tieltä väistyvät ensin faktat"

  ...ja kas kummaa mikäs porukka se juurikin on ollut niitä faktoja piilottelemassa sekä kriminalisoimassa monikulttuurisuusUSKONTONSA pyhällä alttarilla? - No hei,mitäs niistä faktoista koska onhan sentään UNELMA.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän sosialidemokraatti Eduard Bernsteinista sen vuoksi, että tämä halusi poistaa marxilaisuudesta utopistiset piirteet. Nykyvasemmistolaiset taas ovat vajonneet takaisin tosimarxilaisuuteen.

   Poista
 2. Fyysikon olisi kannattanut mainita siitä ennustetusta lopputuloksestakin, jos lämpötilaeroista puhuu: lämpökuolema.
  Jos pyrkii vertamaan fysikaalista ilmiötä yhteiskuntaan, lienee melko suuri vapaus valita ilmiö. Jos valitaan faasinmuutokset, niin vesimolekyylitkään eivät halua olla tasa-aineisessa kaasuseoksessa ilmakehässä, vaan erottuvat pilviksi ja sateeksi. Full retard on rumasti sanottu, oliko se nyt Kärnän vaiko Laasasen termi?
  Eipä sillä, ei fyysikko Enqvist oikein selvinnyt jatkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli Laasasen.

   Kukin on profeetta omalla maaperällään. Enqvist fysiikassa, ei välttämättä muussa.

   Poista