lauantai 27. tammikuuta 2018

S Avaruuden muukalaisiin pelastajina uskova

Aloittajalle propsit, että jaksoit avata keskustelun, vaikka tuskin monessa muussa aiheessa saa yhtä paljon ymmärtämättömyyttä vastaan.

Ihan vakavasti, tämä on maailman isoin asia. Maailman isoin valhe. Toivottavasti jokainen jaksaa tutkia aihetta syvemmin ennen mukahauskoja kommentteja.

Ne on jo täällä, ehkä olleet aina. Mikä tällä hetkellä ehkä hämmentävintä, näitä samaisia lentäviä aluksia löytyy myös ihmisten tekniikkana. Ja robottiteknologia on jo niin pitkällä, että lopulta voi olla vaikea erottaa ilman intuitiota, mikä on oikeasti ulkoavaruudesta, mikä ihmisen tekosia.

Suunnitteilla onkin ilmeisesti lavastettu "ufojen" hyökkäys, tms, ihmisen toimesta. Löytyy tietoa netistä kun kaivelee.

Lisää pelkoa hallitsemaan ihmiskuntaa. Tämä missio on ollut käynnissä iät ajat, meille on uskoteltu, että näitä muukalaisia on syytä pelätä. Mm.media, elokuvateollisuus, kaikki mukana tässä. Eikö teissäkin sanat ufo, alien, muukalainen, yms. herätä ensimmäisenä pelon/jännityksen tunteen? Se on iskostettu.

Ei anneta pelolle valtaa, se on turhaa. Ihmistä tässä on syytä pelätä jos jotakin.

Meditoidaan, syödään hyvin, rakastetaan. Tehdään maailmasta parempi paikka. He auttavat kyllä meitä siinä!

Nyt odottelemaan lavastettua hyökkäystä. Ei hätää.

[nimimerkki "Neljä seinää" 20.1.2018 Tiede-lehden keskustelupalstan ketjussa Suuri vakava UFO-keskustelu-kuka on nähnyt UFO:n ?]

[PS. Tämä on mielenkiintoista tämä, että kun nykyään monetkaan eivät usko enää Jeesukseen, niin sitten kuitenkin ihmiset kokevat tarvitsevansa pelastajaa. Ja sellaisen voi saada vaikka avaruuden muukalaisista, jos ei löydy lähempää korvaajaa.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti