tiistai 16. tammikuuta 2018

S Presidentti Sauli Niinistöä kannattaa arvostella aiheesta, ei aiheetta

Mielestäni kenenkään ei pitäisi äänestää Sauli Niinistöä, koska Sauli Niinistö on tiukasti suomettuneiden poliitikkojen ykköskaartia, jonka koko presidenttiys voidaan tiivistää siihen, että jäbä puhuu paljon rakkaudesta, mutta ei tee yhtään mitään. Tästä huolimatta meikästä on kuvottavaa, millaista paskaa Sauli Niinistöstä selitetään netissä.

Esimerkiksi tämä juttu, että Sauli Niinistö on Jenni Haukion kummisetä. Tuota juttua levitellään ikään kuin Niinistö olisi jokin pedofiili tai että Haukio olisi Niinistön sukulainen. Todellisuudessa tietenkään asia ei ole näin, minkä voi päätellä jo esimerkiksi siitä, että alunperin tätä huhua ryhtyi levittämään roskablogi NWO-havaintoja.

Sauli Niinistö on todellakin Jenni Haukion "kummisetä", mutta tällä ei ole mitään tekemistä sukulaisuuden, insestin tai pedofilian kanssa. Jenni Haukio kävi aikuisena ripin, koska hän halusi kirkkohäät Sauli Niinistön kanssa. Myös silloin, kun aikuinen ihminen menee ripille, hänelle pitää nimetä "kummit". Sauli Niinistö oli sitten vaimolleen tällainen byrokratiakummi, koska se on kaikista helpointa. Yhtään mitään mystistä, synkkää tai pervoa asiassa ei ole, vaikka sitä miten koittaisi käännellä ja väännellä.

Jos ja kun kritisoitte tyyppejä, niin kannattaa kritisoida aiheesta. Se ei ole aiheesta kritisoimista, että keksii roskajuttuja ja alkaa levitellä niitä liskoihmisten salaliitoista kertovassa höpöblogissa. Myöskään se ei ole aiheesta kritisoimista, että alkaa muutella juttua, kunnes täysin viattomasta hommasta on tehty joku lakia ja moraalia rikkova pervoilu. Se on ainoastaan vastenmielistä valheiden levittelemistä. Jokainen, joka siihen syyllistyy, on moraalisesti yhtä korkeatasoinen kuin Kansan Uutiset tai MV-lehti.

Jos jokin asia vaikuttaa liian hyvältä tai huonolta ollakseen totta, se hyvin todennäköisesti ei ole totta. Ei myöskään tämä insesti-pedofilia-huhu. Älkää viitsikö valehdella ja puhua paskaa, koska netti on jo täynnä ihan tarpeeksi valheita. Yrittäkää edes pysyä totuudessa. Ja tiedän, että se ei ole aina kovin helppoa, koska kaikkia faktoja ei ehdi tarkistaa, mutta tarkistakaa edes ne kaikista törkeimmän kuuloiset väitteet ennen kuin alatte laukoa niitä.

Jos olisin Sauli Niinistö, niin polttaisin dänkit setit ja löisin teitä kaikkia vasikoita suoraan kurkkuun, koska sen te ansaitsisitte. 


[Jiri Keronen Facebookissa 9.1.2018]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti