sunnuntai 7. tammikuuta 2018

S Ranska ja Ruotsi sietävät paljon paskaa

Olen kysynyt ennenkin, mutta... kauanko Ranska (ja Ruotsi ym.) sietää tällaista?

Jos poliisi ei saa nilkkejä kuriin, niin onhan vielä santarmit ja viime kädessä armeija. Barbaareille pitäisi kertakaikkisesti näyttää, että he eivät tuolla määrää.

[Oula Lintula Facebookissa 3.1.2018. Ulostuloon liittyy Ylen uutinen Video poliisin pahoinpitelystä kuohuttaa Ranskassa.]

2 kommenttia:

 1. Tällaisia kommentteja nähdään vähän turhankin usein:
  "Miksi poliisi ei ammu suoraan kovilla päin?! Miksi armeija ei tule jo heti kadulle ja ala ampua suoraan kohti kovilla ja tykeillä ja panssareilla?!?!"

  Vaikka heille kuinka yrittää selittää, että se edellyttäisi sotilasvallankaappausta ja sekurokratiahallituksen luomista, he eivät tunnu ymmärtävän.

  Heidän mielestään kaikki rikollisuus johtuu vain poliisin ja armeijan laiskuudesta, kun nämä eivät viitsi ottaa kaikkia rikollisia nyt ja heti kiinni ja viedä putkaan tai saunan taakse. Laittomat maahantulijatkin kuulemma voitaisiin lastata lentokoneeseen ja pudottaa Irakiin.

  Omalla äänestyskäyttäytymisellään he eivät tunnu kokevan olevan minkäänlaista yhteyttä nykytilanteeseen. Pelkäänpä pahoin, että moni heistä ei ymmärrä valtion ja sen yhteydessä toimivan järjestäytyneen kansalaisyhteiskunnan toimintaa miltään osin.

  Äänestää saavat silti. Ehkä onkin hyvä, etteivät äänestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni maahanmuuttajien ja näiden jälkeläisten tulisi hyväksyä länsimaiset perusarvot. Tosin länsimaisten kesken voi tulla sota juuri siitä kysymyksestä, että mitä ovat ne länsimaiset perusarvot.

   Poista