torstai 11. tammikuuta 2018

S Rähmiksen kulttuurielämään jättämä aukko on valtaisa

Syvä osanottoni kaikille omaisille. Jään kaipaamaan rähmiksen huumoria ja sikolättiä ja en tiedä mistä Ruotsinkaan tilanteesta jatkossa saa ajankohtaista tietoa enää... Olen ollut lukijana mukana sikolätissä ihan alusta lähtien ja seurasin sivuston muuttumisen aivan oikeaksi nettilehdeksi asti.

Rähmis teki mittavan työn suomentaessaan ja ja uutisoidessaan semmoisista asioista mihin ei valtamedia Suomessa pysty. Hänen jättämänsä aukko on valtava. Niin monta aamua olen kahvikupin kanssa viettänyt ensimmäisenä toimenani avaten sikolätin sivut.

Vaikka minulle ei koskaan suotu kunniaa tavata mies livenä, niin uskon kyseessä olleen erittäin hyväsydämisen ihmisen ja terveellä tavalla pikkuisen kieroontuneen huumorintajun omaava hienon hieno mies. Rähmikselle sananvapaus oli erittäin tärkeä asia ja hän oli maahanmuuttokriittisessä skenessä yksi niitä harvoja ihmisiä joka myös teki asioiden eteen paljon.

Tuntuu, kuin ystävä olisi lähtenyt ja pala nousee kurkkuun. Rähmis oli legendaarinen uranuurtaja ja poistui keskuudestamme aivan liian aikaisin.

R.I.P. Possu

[nimimerkki "Kuli" 22.5.2017 ilkeän ja pahanlaatuisen Hommaforum-keskustelupalstan ketjussa RIP-ketju.]

[R.I.P on lyhenne englanninkielisestä ilmaisusta Rest in Peace, suomeksi Lepää rauhassa. Ja tässä ko. siteerauksessa on kysymys kansalaisjournalisti Rähmispossun äkillisestä ja odottamattomasta kuolemasta, joka tapahtui 20.5.2017.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti