keskiviikko 17. tammikuuta 2018

S Halosen-Tuomiojan linjan ja Putinin hyväntahtoisuuden varaan ei voi jättäytyä

Koska naapurissamme sattuu olemaan yksi maailman vaarallisimmista ja pahantahtoisimmista suurvalloista, meillä ei valitettavasti ole sitä ylellisyyttä, että voisimme heittäytyä pasifisteiksi ja jättää maanpuolustuksen korulauseiden, HalosenTuomiojan linjan ja Putinin hyväntahtoisuuden varaan. Suuri asevelvollisuusarmeija lienee siis pakon sanelema pakko.

Mutta ei hätää, Päivän Byrokraatti pelastaa talossa ja puutarhassa. Asevelvollisuusjärjestelmään sisään leivottu epätasa-arvo on helppo korjata. Norja ja Ruotsi ovat jo ulottaneet asevelvollisuuden koskemaan myös naisia, ja Suomen olisi syytä seurata perässä. Päivän Byrokraatti ehdottaa, että asevelvollisuusjärjestelmään hyväksytään parhaat ikäluokista rotuun, uskontoon, seksuaaliseen suuntautumiseen, poliittisiin mielipiteisiin tai sukupuoleen katsomatta.

Näiden asepalvelukseen uhraama aika on helppo kompensoida samalla keinolla, kuin millä tässä maassa puututaan kaikkiin muihinkin ongelmiin; verotuksella. 

[Näin oli Päivän byrokraatti -palkintoja jakava Päivän byrokraatti -sivusto lausunut 7.1.2018 julkaisussaan Yksi erä Suomen suurinta tasa-arvo-ongelmaa astuu palvelukseen taas huomenna.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti