tiistai 16. tammikuuta 2018

S Pekka Haavistosta ja nykyisestä oluttarjonnasta

Tämä on melko järkyttävää tämä, että joudun vieläkin ostamaan kaiken tai melkein kaiken nauttimani oluen Alkon myymälöistä. 5,5-prosenttia ei riitä. Ja vaikka riittäisi, niin Varustelekalla on vielä paljon oppimista oluitten määrittelemisessä. Jakaa oluet vaaleisiin ja tummiin sen sijaan että ensisijainen jaotteluperuste olisi jako pohjahiiva- ja pintahiivaoluisiin!

Äänestäisin muuten varmaan Pekka Haavistoa, mutta kun hän ei ole profiloitunut kansallisena ehdokkaana, niin äänestän sitten Laura Huhtasaarta.

PS. Onko tohtori Viha eli Hallis todellakin tehokkaasti katunut siviilipalveluselämäänsä?

[Tom Kärnä Pekan porstua -blogissa 15.1.2018 julkaistun merkinnän Presidentin valinnasta tavallista lyhyemmin lukijakommenteissa]

5 kommenttia:

  1. En tiedä miten tehokkaasti, mutta ainakin yhden kerran on lausunut asiaa katuneensa. Lähdettä en tietenkään enää muista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin. Muistan minäkin hänen maininneen katumisensa. Mutta olisiko kyseessä siltikään yhteiskunnallisessa katsannossa todella tehokas katuminen?

      Poista
    2. Sain tietää, että Hallis on todellakin katunut asiaa tehokkaasti, eli voinemme antaa hänelle sitten anteeksi.

      Poista
  2. Aivan, mielenkiintoisimmat oluet ovat yleensä julmia ölkkyjä eivätkä mitään A:ta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus olen jotain 12-prosenttisiakin nauttinut. Mutta tärkeintä ei ole hirmuisen korkea alkoholiprosentti vaan mieleinen ja mielenkiintoinen kokemus.

      Minulla on myöskin kaksi sellaista kaveria, joiden kanssa tapaan jakaa oluita niitä nauttiessa.

      Poista