keskiviikko 17. tammikuuta 2018

S Natsit näyttäytyvät arvottomana marginaalina

Miksei asiaa voisi lähestyä vähemmän pahantahtoisesti niin, että tämä huikea enemmistö ei-natseja lähti 612-soihtukulkueeseen mukaan, koska koki sen itselleen sopivaksi tavaksi juhlistaa itsenäisyyspäivää? Olihan tapahtuma rauhanomainen, ja lisäksi osallistumiskynnys oli tehty mahdollisimman matalaksi, joka varmasti osaltaan vaikutti osanottajamäärään.

Soihtukulkueeseen osallistuneet tavalliset kunnon kansalaiset osallistuivat näyttääkseen, että heidän, eli rauhanomaisesti itsenäistä isänmaata juhlivien kansalaisten rinnalla natsit näyttäytyvät arvottomana marginaalina. Marginaalina, jollaisena sitä tuleekin käsitellä, jollaiseksi se täytyy sulkea ja jollaisena se on pysyvä ennen kuin kuolee kokonaan pois.

Kaikki marginaaliryhmät nimittäin elävät huomiosta. Huomion antamisen lopettaminen on kuin letkujen irroitus aivokuolleelta. Kannustan kaikkia tekemään parhaansa tämän tavoitteen edistämiseksi. 

[Näin oli lausuttu Janne J. M. Muhosen kirjoittamassa Kansalainen-verkkolehdessä 7.12.2017 julkaistussa kolumnissa Kas näin se kavala ääriporukka marssi.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti