maanantai 23. lokakuuta 2017

S Minkä takia yritetään uskotella, että Suomen sisu on kansallissosialistinen?

Yksi asia, mitä en käsitä, on se, että minkä takia jengi koittaa uskotella meikälle, että meikän järjestö on natsi. Mitä ihmettä jengi luulee, että tuolla saa saavutettua? Luuleeko ne, että jos onnistuu vakuuttamaan, että Suomen Sisu on natsi, niin meikä sitte alkaa polttamaan juutalaisia tms.?

"Aa, en tiennykään, että meikän järjestö on natsi. Kiitos, että korjasitte meikän luulot. Pistänki sitte teräskärkimaiharit jalkaan ja lähen potkimaan mummoja."
**
Lisäksi natsinmetsästäjät lukevat tämänkin julkilausuman "kuin piru Raamattua" -mentaliteetilla ajatellen, että totta kai SIsulla on jokin luuranko - kuten salainen YYA-sopimus PVL:n kanssa - kaapissa, kun moinen lausuma on oikein pitänyt julkaista "selitteleväksi puolustuspuheenvuoroksi". Samaan tapaan kuin tunnutaan suhtauduttavan kaikkiin persujen vihapuhetta ja oven takana kolkuttavaa ajatusrikoslainsäädäntöä koskeviin esiintuloihin. "Jostain syystä persuilla tuntuu ottavan kaikkein kovimmille tämä vihapuheasia ja se, miten sitä määritellään", totesi joku pari päivää sitten Usarissa.

[Jiri Keronen ja Janne J. M. Muhonen Facebookissa 22.10.2017. Ao. julkilausuma kuuluu isänmaalliselle järjestölle Suomen sisulle, ja sen aihe on Suomen Sisu ei tee yhteistyötä Pohjoismaisen vastarintaliikkeen kanssa.]

[Ko. Pohjoismainen vastarintaliike on uusnatsien kattojärjestö Pohjoismaiden kansallissosialisteille. Järjestön Suomen osasto on nimeltään Suomen vastarintaliike. En muuten ole koskaan törmännyt yhteenkään Suomen sisun kannanottoon, josta voisi päätellä myöskin sen olevan natsistinen.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti