lauantai 14. lokakuuta 2017

S Kyseessä on Euroopan väistämätön muuntuminen superfasistiseksi Eurabiaksi

Brittiläinen konservatiivi filosofi Roger Scruton on sanonut, että lännen valtiot eivät enää usko saavuttavansa muita kuin tilapäisiä voittoja. Ne ovat menettäneet uskonsa elämäntapaansa. Ne eivät ole enää edes varmoja, mitä heidän elämäntapansa vaatii heiltä.

Jos nykyinen suuntaus jatkuu – ja kaikki todisteet Merkelistä Macroniin osoittavat niin tapahtuvan – siirtolaisvirta ei tyrehdy. Heidän tulonsa (enimmäkseen nuoria aikuisia miehiä) jatkuu massoittain kohti Euroopan avointa syliä. Kyseessä on Euroopan väistämätön muuntuminen Eurabiaksi, kulttuurisesti ja poliittisesti afro-arabi-muslimi -maailman etäpesäkkeeksi. Tämä Eurabia on syvimmältä olemukseltaan lännenvastainen, kristittyjen vastainen, USA-vastainen ja juutalaisvastainen.

Ja jokainen päivä tuo lisää lännen rappiota, Eurabian vyöryä (mitä ei pystyttykään voittamaan Wienin porteilla vuonna 1683)  ja nihilismiä – sekä Viimeisiä miehiä. 

[yhdysvaltalainen luennoitsija, diplomaatti ja strategisti Theodore Malloch kauhistuttavalla Breinbart-sivustolla 30.7.2017 julkaistussa kolumnissaan Europa, Eurabia and the Last man, jonka käännöksen on ystävällisesti julkaistanut Petri Saarela Kansalainen-verkkolehdessä otsikolla Euroopan viimeiset miehet]

[PS. Kirjoittajan tässä mainitsema 'Viimeinen mies' on saksalaisen filosofin Friedrich Nietzschen juttuja. Malloch puhuu asiasta enemmän toisaalla kirjoituksessaan.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti