tiistai 17. lokakuuta 2017

S Atik Ismail ei puuttunut millään lailla kohtuuttomuuksiin Facebook-sivuillaan

Ehdottomasti samaa mieltä kuin Katleena. Ensiksikin. En ole kuullut yhdenkään intiaanin korvaansa loksuttavan tuolle naurettavalle päähinekeissille ja tuskin yksikään asiasta tietoinen siitä olisi moksiskaan, mutta tiedostava paremmista ihmisistä koostuva sarjaloukkaantuja yhteisömme on välittömästi kärppänä paikalla riitaa haastamassa ja maalittamassa. Täysin osattomina koko päähineeseen ja sen historiaan. Jotenkin jäänyt koko asiasta maku, että on haistettu veri ja päästy hyökkäämään väärän ihmisen kanssa suhteessa olevaan henkilöön. Takuulla asiasta EI ikinä kuunaan olisi tullut näin massiivista henkilöön menevää masinointikampanjaa jos puolison sukunimi ei olisi Turkkila.
Mä vähän pelkään samaa: Sanna on mennyt naimisiin väärän miehen kanssa.

Facebookissa Atik Ismailin julkisella sivulla ihmiset jo ruotivat myös Sannan äidin ja isän väärät teot, eikä Ismail puuttunut kohtuuttomuuksiin mitenkään. Aika helkutin surullista.

[Katleena Kortesuo 11.10.2017 bloginsa merkinnän Mitä eroa on kritiikillä ja kiusaamisella?, jossa blogisti käsittelee Ylen toimittajan Sanna Ukkolan kaustia, lukijakommenteissa vastauksena erään henkilön lukijakommenttiin. Kommentoijan mainitsema Turkkila on Matias Turkkila, eräs politiikan toimituksissa mukana ollut isänmaallinen henkilö.]

3 kommenttia:

  1. Minulle tuli mieleen tuohivirsut. Kuinka sydämistynyt pitäisi olla, jos joku ulkomaanelävä vetää ne jalkaansa. Luulen, että henkilökohtaisesti ei voisi vähemmän kiinnostaa. Mutta ilmeisesti monilla muilla olisi housupyykin aika.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu. Itse omasta puolestani luovutan mielihyvin väinämöishatun käyttöoikeuden myös muille kuin etnisille suomalaisille. Esim. saamelaisille.

      Poista
    2. Niin, ja tuohivirsut ovat hyvin vanha suomalainen keksintö. Jo vuonna 1400 jKr., ellei jo 1400 eKr., niitä käyttivät ihmiset haja-asutusalueilla. Kaupungeissa käytettiin enemmän tavallisia kenkiä.

      Poista