tiistai 17. lokakuuta 2017

S Kun kotoutuminen oli jäänyt hieman kesken

Meikäki on kerran meinattu raiskata. Se tapahtui noin 10 vuotta sitten syksyllä, kun olin tulossa Hevimestasta, jossa olin viemässä kaverille Sentencedin vikan keikan lippua. Matkalla kohti kämppiä meikän messiin lyöttäytyi joku egyptiläinen kaveri, jonka kanssa siinä poristiin hevonpaskaa ja joka kerjäili meikältä röökiä ynnä muuta. Suurin piirtein Sairaalanrinteen kohdilla tämä jäbä ryhtyi repimään meikää pusikkoon, jossa hän nykäisi meisselinsä esille ja kertoi, että nyt on aika vähän kikkelöidä Kerosta.

Onnekseni sain fight or flight -reaktion, minkä seurauksena monotin kyseistä jäbää, hyppäsin pyöräni päälle ja lähdin vetämään niin, että se ois saattanu olla olympialaistasoinen suoritus, jos joku ois kellottanu. Mutta eipä kellottanu.

En tiedä, että oliko jäbän motiivina rehellinen gay anal rape vai sekoittiko hän minut muijaan, koska noin kymmenen vuotta takaperin näytin aika nätiltä (tai siis rumalta, mutta rumalta naiselta) pistäessäni meikit ja hörhelöt päälle. Nonetheless kyllä se oli semmosia harvoja tilanteita elämässä, joitten jälkeen on ollu vähän ahistunu. Tämän vuoksi meikä uskoo, että tajuan vähän, miltä ahdistelluista naisista tuntuu.

Pikkusenko vituttaa, kun miehet ahdistelevat naisia. Nimittäin nyt tämä #metoo-kampanja on osoittanut, että about jokainen meikän läheisimmistä naispuolisista ihmisistä ovat joutuneet seksuaalisen ahdistelun kohteiksi. Pistää vituttamaan, että joillaki pöljillä beta-uroksilla on pokkaa alkaa käpälöidä itseään huomattavasti ylivertaisempien ihmisten takapuolia tai muuta vastaavaa.

Jokaisen miehen pitää käyttöön periaate, että ei koskaan ahdistele ketään seksuaalisesti, oli kyseessä sitten muidu tai toinen jäbä. Lisäksi jokaisen miehen on muistettava olevansa ritari myös ilman haarniskaa, minkä vuoksi jokaisen miehen velvollisuutena on varmistaa, että hänen lähietäisyydellään ei ainakaan tapahdu minkäänlaista seksuaalista häirintää.

Luonnollisesti paskiaisia tulee aina olemaan ja joskus jotkut hyvätkin tyypit saattavat käyttäytyä paskamaisesti, mutta tästä huolimatta ja tämän vuoksi meillä jokaisella on velvollisuus parhaamme mukaan varmistaa, että yksikään nainen ei joudu koskaan minkäänlaisen seksuaalisen ahdistelun kohteeksi - ja jos joku mies ahdistelee naista seksuaalisesti, joutuu tämä mies siitä edesvastuuseen.

[Jiri Keronen 16.10.2016 Facebookissa uusintaen näin valkoihoisen kristinuskotaustaisen punaista lihaa syövän heteromiehen harjoittamaa sortoa]

2 kommenttia:

  1. Hyvä kirjoitus. Hyvä valinta sinulta Tom, laittaa tämä kirjoitus tänne Mullokalaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, varmaan, vaikka mä saan edelleenkin liikaa vaikutteita Facebookista.

      Poista