perjantai 20. lokakuuta 2017

S Ihmiskunta kaipaa kunnon ydinsotaa

Tämä todistaa, että ihmiskunta kaipaa kunnon ydinsotaa. Joku Vihreiden sekopäähullu mielipuoli on päättänyt, että Stockan pitää lopettaa "hullut päivät", koska se "naureskelee mielenterveysongelmaisille". Tällaista ajatuspaskaa ei voi suoltaa, ellei ole niin uskomattoman kujalla todellisuudesta, että skitsofreenikkoki jää toiseksi.

Maailma on selkeästi valmis ja kaikki ongelmat on ratkaistu, koska millään muulla logiikalla kukaan, jolla on edes yksi toimiva aivosolu, ei voi päästä tällaiseen johtopäätökseen. Koitan just hakata tietokonettani vasaralla, mutta en saa sitä silti riittävän rikkinäiseksi, että se suoltaisi tällaisia päättömyyksiä.

Minkä takia on olemassa tällaisia tyyppejä, jotka saavat vihaamaan koko ihmiskuntaa ja toivomaan pelkkää pikaista ja mahdollisimman kivuliasta sukupuuttoa jokaiselle universumin älylliselle olennolle? Minkä takia ei voi olla normaali, vaan pitää olla tommonen ihmeen roskapää, jonka takia vaan toivoo, että jäis jonku jihadistiautoilijan rekan alle?

Miettikääpä, että ihmiskuntaan on kuulunut sellaisia yksilöitä kuin Louis Armstrong, Albert Einstein ja Niccolo Machiavelli. Sitte on tämmönen ihmeen ernesti, jonka elämän ainoana funktiona on olla perseestä. Pikkusenko korpeaa.

No, on tässä sentään se hyvä puoli, että tämän ihmeen jantterin ulostulo oli niin mielisairas, että jopa meikästä tuntuu sen rinnalla tervejärkiseltä ja tasapainoiselta. Ehkä se oli sitteki kaiken juju. Ehkä tää paransiki maailmaa ja meikän kiukuttelu oli turhaa. Ehkä tämä jätkä onki kaikkien hullujen Jeesus.

PS. Miten masentuneen saa alas puusta? Katkaisee köyden.

[Jiri Keronen Facebookissa 18.10.2017. Asiaan liittyy Iltalehden uutinen Vihreiden poliitikko vaatii Stockmannia lopettamaan Hullut Päivät - "naureskelee mielenterveysongelmille". Voit myös niin halutessasi käydä lukemassa oman aiheeseen liittyvän blogimerkintäni Nimitys "Hullut päivät" loukkaa erästä Vihreitten jäsentä.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti