perjantai 20. lokakuuta 2017

S #MeToo-kampanja

#MeToo-kampanjan paras puoli on se, että se savustaa esille kaiken sen helvetin creep-ryönän, jota miessukupuoli sisältää. Tarkoitan tällä roskaa, kuten ihmisiä, jotka ihmettelevät, että "miten sitä sitte voi tutustua naiseen jos muka ei saa lähennellä :( :( :(" Just niitä tyyppejä, jotka ovat sosiaaliselta älyltään niin kehitysvammaisia murmeleita, että eivät pysty näkemään eroa keskustelun avaamisen ja jonku vammaisen persettä kehuvan kommentin välillä.

Just näitä samoja tyyppejä, jotka luulevat, että lähentely on ok, jos lähentelijä on hyvännäköinen. Kuinka vammaisia te oikeasti olette? Se, että te olette miehiä ja sen takia visuaalisia ja pinnallisia olentoja, ei tarkoita, että naiset olisivat samalla tavalla visuaalisia. Naiset ovat jo biologisilta lähtökohdiltaan erilaisia kuin miehet. Se, että teidän typerissä runkkufantasioissanne joku nätti muija lähentelee ja se tuntuu hyvältä, ei tod. tarkoita, että naisilla olisi samanlainen mielenmaisema. Jos joku Ashton Kutcher tulee lähentelemään naista, hän ei ajattele, että tuntuupa ihanalta, vaan hän ajattelee, että tuntuu helvetin ahistavalta ja tuolla ahistelijalla on Ashton Kutcherin naama.

Nämä samat tyypit ovat muuten niitä, jotka luulevat, että naisia saa rahalla ja ulkonäöllä. Jos luulet, että nämä ovat ne asiat, jotka kiinnostavat naisia, niin sinun täytyy olla aika umpimaisen beta. Just sitä surkeinta sakkaa, mitä ihmiskunnasta löytyy. Jos luulet, että naisen saa vain lompakolla ja naamalla, niin silloin et omista mitään sellaisia ominaisuuksia, että nainen kiinnostuisi sinusta, vaikka olisit miesmalli ja sulla olisi miljoonia. Paitsi ehkä ne kaikista typerimmät naiset; beta-naiset. Sun tasoiset roskanaiset, joiden ÄO on about 6. Niitä sun ehkä just ja just sietääki panna. (Just ja just.)

Jos olette niin uskomattoman paskoja, että luulette, että ok tapa avata keskustelu on kehua persettä privaviestillä tai kännissä kapakassa, niin tämä tarkoittaa, että te olette evoluution umpikujia. Teitä pidetään creepyinä hirvityksinä, koska olette sitä. On ihmiskunnan kehitykselle hyvä, mikäli ette koskaan pääse lisääntymään ja jos sukunne katkeaa teihin. Teitä ei yksinkertaisesti pidä olla, vaan teidän pitää kuolla ja mieluusti ennen kuin saatte roskageeninne eteenpäin pilaamaan lisää ihmiskunnan pyhää genomia.

Jos haluatte puhua tuntemattomalle naiselle, niin kohdelkaa häntä ihmisenä. Aloittakaa keskustelu vaikka vitsillä tai kertomalla joku hyvä juttu sen sijaan, että käytte tisseihin tai viheltelette. Peniskuvien lähettely on ok, kunhan lähettelette niitä kavereille huumorimielessä ettekä tuntemattomille muijille muna huurussa. Asiat ovat uskomattoman yksinkertaisia ja te olette uskomattoman typeriä, koska teette niistä niin monimutkaisia.

Vittu mää vihhaan ihmiskuntaa ja tahon kuolla. Toivottavasti saan syövän ja yhtä aikaa sen kanssa meikää ammutaan päähän haulikolla. Ois parasta, mitä vois olla.

"A sexist pig, I guess it's true;
I hate all men including you."

[pitkätukkainen netsi Jiri Keronen 18.10.2017 Facebookissa. Keronen oli myöskin liittänyt päivityksensä yhteyteen linkin Youtubeen Type O Negative -yhtyeen kappaleeseen 'I like Goil's']

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti