maanantai 14. toukokuuta 2018

S Vapaat länsimaiset naiset pönkittävät ja puolustavat julmien ja räikeän epätasa-arvoisten väkivaltakulttuurien olemassaoloa

Jos ymmärtämisen taso on sitä, että rinnastaa yhteiskunnan taholta tuomitun ja tekijän rikosoikeudelliseen vastuuseen pistävän parisuhdeväkivallan siihen, että yhteiskunta ja oikeuslaitos tuomitsee väkivallan uhrin väkivaltaiseen rangaistukseen, olisi ehkä parempi keskittyä johonkin aivan muuhun kuin aiheesta keskusteluun. Näillä ”kyllä suomessakin miehet hakkaavat naisia” -argumenteilla ainoastaan pönkitetään ja puolustetaan julmien ja räikeän epätasa-arvoisten väkivaltakulttuurien olemassaoloa ja, mikä hirvittävintä, vapaat länsimaiset naiset tekevät sitä. 

[Helena Eronen blogissaan 10.3.2018 julkaisemassaan merkinnässä Sharia-lakia Pohjolaan, koska suomalaisetkin miehet hakkaavat!]

2 kommenttia:

  1. Tämän ns. "han-kortin" käyttö maahantunkeutujien rikosten puolustelussa asettuu oikeisiin mittasuhteisiin, kun sitä sovelletaan johonkin muuhun vaikkapa näin:

    potilas saapuu sairaalan ensiapuun näyttämään kaatumisen jäljiltä hirmuisen kipeää käsivarttaan. Lääkäri toteaa värttinäluun murtuneen ja hoitotoimenpiteenä murtaa vierestä kyynärluun!

    Potilaan karjuessa tuskissaan ja tyrmistyneenä lääkäri tokaisee vain:
    "Sinullahan oli jo yksi itse murtamasi luu ennestään, mitäs siinä huudat?"

    VastaaPoista