tiistai 29. toukokuuta 2018

S Suomesta on tulossa Euroopan takapajula

Onko Suomi ensi kevään jälkeen edelleen Euroopan henkinen takapajula, kuten viime aikoina on ikävästi näyttänyt?

Suomi noudattaa Euroopan löysintä ja houkuttelevinta maahanmuuttopolitiikkaa.

Lisäksi Suomessa on Euroopan yksipuolisin valtamedia, jonka edustamaa linjaa on kutsuttu neuvostoliittolaiseksi. Neuvostoliittolainen linja tarkoittaa, että valtamedian rintama on hyvin yhtenäinen. Yhtenäisen linjan mukaan EU on vähintään yhtä loistokas kokonaisuus kuin Neuvostoliitto aikanaan.

Kun suomalaisen valtamedian linja toistuu kuukaudesta toiseen lähes säröttömän puhtaana EU:n ihannointina, pitäisi jokaisen järjissään olevan kansalaisen ja poliitikon miettiä millä tavoin kommunistisesta utopiasta hurmaantuneissa maissa ylistettiin aatteen ja ideologian erinomaisuutta. Ihanneyhteiskunnan loistokkuuden puhdasoppinen kehuskelu varmistettiin erilaisilla sanan- ja yksilönvapautta rajoittavilla toimenpiteillä.

Ja kas, millaisia sananvapauden rajoituksia ja toisinajattelijoihin kohdistuvia näytösoikeudenkäyntejä sekä poliisikuulusteluja pelkästään Suomessa on viime vuosina pantu toimeen? 

[ulkosuomalainen Heikki Porkka blogissaan 9.4.2018 julkaisemassaan blogimerkinnässä Unkarin vaalit - kansallisen heräämisen erävoitto]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti