perjantai 4. toukokuuta 2018

S Hillary Clinton on/oli Wall Streetin pankkiirien ehdokas

Vaikka Yhdysvaltain talous kasvaa ja vuonna 2007 puhjennut finanssikriisi on ohi, se herättää yhä kuohuvaa vihaa monissa niistä vähäosaisista kansalaisista, joiden äänet olivat ratkaisevassa asemassa presidentinvaaleissa.

Heille Hillary on Wall Streetin pankkiirien ehdokas, jota on lupa äänestää korkeintaan nenäänsä pidellen, pienempänä pahana.

Sosiaalisessa mediassa kiertää yhä uudestaan tieto, että niiden puolentoista vuosikymmenen aikana, jotka kestivät Bill Clintonin presidenttikauden päättymisestä 2001 hänen vaimonsa presidenttikampanjan käynnistykseen 2015, Clintonin pariskunta nosti yli 153 miljoonaa dollaria palkkioita yksityisistä puhetilaisuuksista.

Niissä he esiintyivät pankkien, suuryritysten ja ajatushautomoiden johdolle. Goldman Sachs -pankilta Hillary laskutti 675 000 dollaria kolmesta puheesta vielä sen jälkeen, kun pankki oli tullut luokitelluksi finanssikriisin pääsyyllisten joukkoon.

[Näin oli lausuttu Ylen sivuilla 14.1.2018 julkaistuneessa artikkelissa aiheesta jos Hillary Clinton olisi Yhdysvaltain presidenttinä, josta minun mielestäni puuttuu sellainen yksityiskohta, että todennäköisesti Hillary Clintonin presidenttiys olisi aiheuttanut maassa massiivisen vastavaikutuksen.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti