perjantai 20. heinäkuuta 2018

S Ruotsin lähes eteläafrikkalaisiksi kohonneet rikosluvut yms.

Molemmat puolueet ajoivat pitkään täysin päinvastaista politiikkaa, mutta tilanteen ovat muuttaneet melkeinpä eteläafrikkalaisiksi kohonneet rikosluvut, raiskausepidemia, kadulla lentävät käsikranaatit ja suuriin kaupunkeihin syntyneet no-go zonet, joihin jopa poliisi arkailee mennä. Yleinen tyytymättömyys on suurta, ja maahanmuuttokriittisiä ruotsidemokraatteja demonisoineet puolueet ovat joutuneet nielemään ylpeytensä ja omaksumaan identtisiä teemoja omaan politiikkaansa.

Kukaan ei uskalla enää esittää yhtä levottomia visioita kuin esimerkiksi keskustapuolueen puheenjohtaja Annie Lööf vuonna 2011. Hän kertoi tuolloin Ruotsissa olevan sijaa jopa 30 miljoonalle pakolaiselle.

Reagointi maahanmuuton seurauksiin on tapahtunut sangen myöhään, sillä demografinen mullistus lieveilmiöineen on ehtinyt jo pitkälle. Jotkut ovat ilmaisseet pelkonsa siitä, että etniset ruotsalaiset jäävät tulijoiden korkeamman lisääntyvyyden vuoksi vähemmistöksi omassa maassaan jopa siinäkin tapauksessa, että maahanmuutto loppuisi nyt kuin seinään. Perussuomalaisten mielipiteitä herättävä puheenjohtaja Jussi Halla-aho käyttää tästä raflaavaa nimitystä ”väestönvaihto”. 

[Näin oli lausuttu Päivän byrokraatti -sivuston sivuilla 6.5.2018 julkaistussa artikkelintapaisessa Ruotsidemarit haluavat maahanmuuton kuriin. Siis ne sosialidemokraatit.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti