sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

S Unelmoit kaunis pakarat

Unelmoit kaunis pakarat pomppi ja kaareva, mutta et tiedä miten edetä, ja et halua kuluttaa liioiteltu summat henkilökohtainen valmentaja? Ymmärrämme teitä, tulos on yhä ole sama kaikille ja saatat olla pettynyt. Mutta on mahdollista saada konkreettisia vaippaan tahdonvoimaa ja koulutusta säännöllisesti.

[Näin oli lausuttu Soo Wellness -verkkosivustolla julkaistussa artikkelissa 9 vinkkejä naudanlihan jopa hänen perse.]

2 kommenttia:

 1. "Unelmoit kaunis pakarat pomppi ja kaareva? Todellisuudessa unelmoit kaunis pakarat pomppi ja kaareva antaa mahdollisuuden parantaa yhä enemmän meitä haittaavia taakkoja!

  Todellisuudessa et tiedä miten edetä, ja et halua kuluttaa l noudattaa epäilemättä ideatasolla reaktiota tämänhetkisen tilanteen suhteen.

  Ymmärrämme teitä, tulos on yhä ole sama kaikille ja saatat olla pettynyt. Ottaen huomioon oman tilanteensa, voi vain todeta, että Ymmärrämme teitä, tulos on yhä ole sama kaikille ja asettaa tahomme tukalaan tilanteeseen ajateltaessa ilmiöiden liiallista nonfiguratiivisuutta.

  Mutta on mahdollista saada konkreettisia vaippaan tahdonvoimaa ja koulutusta säännöllisesti. Jos vertailemme lyhyesti asiaankuuluvia ilmiöitä, huomaamme, että Mutta on mahdollista saada konkreettisia vaippaan pakottaa kohderyhmää huomioimaan huonoja taloudellisia ja hallinnollisia oloja."

  Että jotta mutta kuten ole huomaamme, ei alkuperäinen viesti muuttuu yhä ole kovinkaan paljon ajamalla Puppulausegeneraattorin läpi, vaikka moni teksti menee sen seurauksena konkreettisia vaippaan säännöllisesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Ja hupaisaa, että kyseisellä sivustolla on käytössä ilmeisesti javascriptillä toteutettu kopioinninesto, jonka saa kyllä pois päältä esim. sopivalla lisäosalla. Niin, että sain minä(kin) tekstinpätkän sitten kopioitua tähän.

   Poista