maanantai 23. heinäkuuta 2018

S Ruotsidemokraattien Jimmie Åkesson Ruotsista

Åkessonin ruotsidemokraatit maalaa vaalien alla kuvaa Ruotsista, joka on mennyt rikki, jossa naisten joukkoraiskaukset ja kansalaisten murhat ovat arkipäivää.

– Meidän pitää uskaltaa puuttua siihen, mikä on huonoa. Hallitus nostaa esille vain hyviä asioita tai puhuu haasteista. Yhä useampi ruotsalainen tuntee turvattomuutta ja pelkää joutuvansa rikoksen uhriksi, Åkesson sanoi Ruotsin radion haastattelussa huhtikuussa.

– Tukholman keskustaan on tehty kaksi terrori-iskua, jotka ovat olleet islamistien tekemiä. Kehitys kulkee väärään suuntaan.

Hänen mielestään ruotsalaisten hellimä kuva Ruotsista mallimaana on virheellinen, ja Ruotsista on tulossa maahanmuuton ja rikollisuuden kauhuesimerkki.

– Meidän pitää miettiä sitä. Mistä se johtuu? Olemmeko tehneet jotakin väärää, joka on muuttanut kuvaa Ruotsista ulkomailla? 

[Näin oli lausuttu Ylen sivuilla 5.6.2018 julkaistussa Paula Tapiolan kirjoittamassa uutisartikkelissa Ruotsidemokraattien puheenjohtaja pitää naisten, muttei Trumpin puolta: Pystymme haastamaan muut puolueet, hallitsemme keskustelua.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti