lauantai 2. syyskuuta 2017

S Turvallisuuskeskuksista, osa 1

Risikon mukaan palautuskeskusten perustamiseen vaikuttaa niiden kustannusten lisäksi se, että ne saattavat lisätä Mechkahille tapahtunutta radikalisoitumista.
Tavallinen kansalainen ihmettelee tuotakin ja tuumii, että mitä ihmeen väliä on suomalaisten turvallisuuden kannalta jos joku häiskä radikalisoituu paikassa, josta hän ei enää lähde vapaalle jalalle suomalaisten keskuuteen? Herää vaan kysymys että tarkoittaako arvon ministeri sitä, että noita jätkiä ei edes aiota palauttaa? Lisäksi se, että radikalisoituminen tapahtuu vain palautuskeskusten ansiosta on vain Risikon tulkintaa. Risikko jätti nimittäin mainitsematta että näitä radikalisoituneita riittää valmiiksi muutenkin eikä viranomaisvalvonnan resurssit riitä valvomaan niitä. Hän myös taktisesti unohtaa sen vuosikausia jatkuneen arkipäivän terrorin, jota jo turvapaikkastatuksen saaneet tyypit ovat kohdistaneet suomalaisiin niin väkivalta- kuin seksuaalirikoksina. 

[Näin oli lausuttu Yrjöperskeles-blogissa 25.8.2017 julkaistussa merkinnässä Poliittinen broileri ja näennäinen turvallisuus, jossa käsitellään sisäministeri Paula Risikon (kok) avautumista turvallisuus- ja terrorismiasioissa.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti