maanantai 25. syyskuuta 2017

S Emma Kari kannattaa kaikkea kallista

Rinteen vastapainona meillä on Vihreiden onneksi-ei-puheenjohtaja Emma Kari, joka twiittasi asiaan liittyen näin:
On kyllä pakko sanoa, että synnyttäminen ei ole naisen isänmaallinen talkootehtävä suoritettavaksi valtiolle.
Eikä siinä mitään, oikeassahan hän on. Laissa on monenmoisia kansalaisvelvollisuuksia, mutta lasten tekeminen ei niihin kuulu. Oletan, että Emma myös on johdonmukaisesti muiden kaltaistensa libertaarien ja anarkokapitalistien kanssa sitä mieltä, että suomalaisten oikeudetkin ovat sitten sellaisia, että valtio vain kieltäytyy heittämästä ihmisiä vankilaan asioiden tekemisestä, eivätkä sellaisia, että valtion pitäisi olla koko ajan budjetti ojossa auttamassa, ettei ihmisten itse-ekspression toteutuminen vain jäisi rahasta kiinni.

Katsotaanpas, mitä hänestä Wikipediassa kerrotaan. Helsingin kaupunginvaltuustossa hän on vaatinut kaupunkia järjestämään majoituksen Balkanilta tuleville romanikerjäläisille. Paria vuotta myöhemmin hän on vaatinut kunnallista terveydenhoitoa laittomasti maassa oleskeleville ulkomaalaisille, eli ns. "paperittomille siirtolaisille". Nykyään hänet tunnetaan lähinnä hänen kiihkostaan saada pidettyä Suomessa joka ikinen tänne eksynyt ulkomaalainen, oli heillä jäämiseen edellytyksiä tai ei, mutta Twitter-tilinsä perusteella hän näyttää itse asiassa olevansa enemmän huolissaan koulutukseen kohdistuvista leikkauksista.

En nyt ota kantaa siihen, onko hän oikeassa vai väärässä vaatiessaan lisää valtion rahaa koulutukseen ja ulkomaalaisten kestitsemiseen, mutta sen verran voi silti huomauttaa, että molemmat ovat kallista lystiä.

[Näin oli lausuttu Pekan porstua -blogissa 2.9.2017 julkaistussa merkinnässä Närkästymistalkoot, jonka taustoina ovat se, että Sosialidemokraattien uheenjohtaja Antti Rinne oli kehottanut suomalaisia "synnytystalkoisiin", ja ko. kehoituksesta syntyneet reaktiot.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti