perjantai 29. syyskuuta 2017

M Pitäisikö vähentää samasta sisällöstä tekemieni siteerausmerkintöjen taajuutta?

Toinen olutkollegoistani, käytetäänkö hänestä nyt vaikka nimitystä S, on ilmaissut minulle taas yhden kerran tuskansa siitä, että siteerausmerkintäni ovat usein varsin vanhaa kamaa, esim. kuukauden tai kaksi vanhoja, arvaan. Mietin nyt sitä, että pitäisikö minun parantaa tapani.

Voisin yrittää vähentää yhdestä ja samasta internetsisällöstä tänne kopioimieni tekstinpätkien määrää. Varsinkin koska S taitaa olla Mullokala seikkailee -blogini suhteellisen säännöllisistä lukijoista nykyään ainoa, jonka henkilökohtaisesti tunnen. Ja asia saattaa olla ärsyttänyt joitakin muitakin.

4 kommenttia:

  1. Itse asiassa, koska sitaattisi muistuttavat ihmisiä kuukauden-parin vanhoista sattumuksista, kannattaisi sellaisia viljellä jopa ahkerammin tuossa lähempänä vaaleja. Ja ennen kaikkia muitakin tämän provinssin vaaleja, noin yleensäkin.

    Vaalikarjan muisti kun näyttää olevan huonompi kuin päättömällä kanalla.

    Olen siis sitä mieltä, että anna palaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Nyt olen saanut toisen mielipiteen punnittavakseni.

      Poista
  2. Itse henkilökohtaisesti pidän joistakin vanhoistakin, mutta samasta asiasta kertaaminen alkaa kyllä puuduttaa. Uutta näkökulmaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, okei. Pitäisi niitä yhden siteerauksen merkintöjä saada tehtyä enemmän, jotta ne toiset vähän hukkuisivat joukkoon.

      Poista