keskiviikko 20. syyskuuta 2017

L Toteaa, että Lähi-itään on syntymässä uusi valtio – Kurdistan

Kurditaustainen uussuomalainen Seida Sohrabi toteaa blogissaan, että Lähi-itään on syntymässä uusi valtio – Kurdistan. Mainitsee myöskin 25.9.2017 pidettävän kansanäänestyksen asiasta. Oi, katso:

http://seso.puheenvuoro.uusisuomi.fi/243064-lahi-itaan-syntynee-uusi-valtio-kurdistan

PS. Itse kannatan lämpimästi Kurdistanin syntymistä. Kauan eläköön vapaa ja itsenäinen Kurdistan ja sen vapaa kansa!

2 kommenttia:

  1. Itsenäistä Kurdistania kannatan minäkin ja ihmettelen kovasti, miksi kaikista mahdollisista juuri Turkki ja Iran vastustavat sen muodostamista Pohjois-Irakin kurdialueesta?

    Näiden maiden perustelut kun ovat lähtökohtaisen falskit: tämä valtio muka innostaisi Turkin ja Iranin kurdeja vaatimaan itselleen samanlaista näiden valtioiden alueille. Miten niin? Saatuaan oman valtionsa alkaisivat vaatia niitä lisää?

    Turkin ja Iraninhan pitäisi olla tämän Kurdistan-hankkeen aktiivisimmat tukijat: kun Kurdistan on perustettu Pohjois-Irakiin, voivat Turkki ja Iran alkaa kurmuuttaa kurdiväestöään niin paljon kuin sielu sitää. Kun YK ja kumppanit aloittavat kansainvälisen ruikutuksen asiasta, voidaan vastaukseksi julistaa, että elleivät turkkilaiset ja iranilaiset olot kurdeille kelpaa, ei kukaan estä heitä paluumuuttamasta omaan maahansa!

    VastaaPoista