lauantai 2. syyskuuta 2017

S Maa on litteä!!!

Haluatko tulla pilkatuksi?
Haluatko, että sinulle nauretaan ivallisesti?
Tai, että sinua nimitetään mielenvikaiseksi?
Haluatko, että sinua sanotaan tyhmäksi?
Tai, että luullaan sinun olevan kykenemätön kriittiseen ajatteluun?

Tervetuloa mukaan meihin, jotka väitämme tietävämme Maan olevan litteä ja paikallaanpysyvä, suljettu systeemi, jota kiertää jäinen korkea reuna ja joka rajoittuu ylhäällä taivaankanteen.

Kaikenlaista pilkkaa tulet saamaan osaksesi niin ateisteilta, agnostikoilta, kuin eri kirkkokuntiin kuuluvilta ns. uskovilta. Sinua tulee haukkumaan niin korkeasti koulutetut kuin alakoulun pojankoltiaiset.
Eräät ovat jopa kokeneet parisuhteensa kariutuneen Litteän Maanpiirin takia tai muuten tulleet hyljeksityksi lähimpiensä taholta.

Silti me emme voi hylätä sitä minkä olemme nähneet todeksi. Tosin perheittemme parissa monet meistä joutuvat olemaan hiljaa, että rauha säilyisi emmekä menettäisi rakkaimpiamme.

Emme väitä, että meillä olisi vastaus kaikkeen. Olemme tutkimusmatkalla ja ymmärrämme lisää tästä Luomakunnasta vähitellen, kun teemme omia havaintoihin perustuvia tutkimuksia ja kun saamme karistettua mielestämme pois sinne istutetut väärät tiedot.

Totuudella on väliä.

[Tällaisen viestin oli lafka tai jokin 'Litteä Maanpiiri – Flat Earth Finland' jakanut Facebookissa 28.8.2017]

[Voit niin halutessasi käydä lukemassa ko. lafkan tai jonkin Usein kysytyt kysymykset. Oi, katso:]

[Usein kysytyt kysymykset 1]
[Usein kysytyt kysymykset 2]

[PS. On hieman ikävää, ettei tällaisista tapauksista tiedä, että ovatko nämä ihmiset tosissaan vai eivät. Litteään Maahan uskovia aikuisia ihmisiä lienee kuitenkin joka tapauksessa Suomessa korkeintaan kourallinen. Vaikka toisaalta, onhan olemassa paljon rokottamista vastustavia ihmisiä, joten voiko noinkaan sanoa? Siksi voin ihmetellä, että miksi nykyään länsimaissa kovinkaan monet ihmiset eivät kuitenkaan kannata ikivanhaa hoitomuotoa, koirankakan käyttämistä sisäisestä tai ulkoisesti.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti