tiistai 14. toukokuuta 2019

S Yle jättää huomioimatta sen, että Suomessa on voimassa aivan samanlainen uskonrauhalaki kuin Puolassakin

Erittäin ikävä juttu. Lisäksi minulle tulee tästä sellainen olo, että tämä on myös Ylen ja sen toimittajan mielestä ikävä juttu. Ymmärrettävää sinänsä.

Sitä kuitenkin "ihmettelen", miksi Yle jättää mainitsematta, että aivan samantapainen laki on Suomessakin. Yle antaa ymmärtää, että Puola olisi tässä suhteessa jotenkin poikkeuksellisen takapajuinen maa. Kuitenkin juuri tällaisen lain nojalla on Suomessakin tuomittu ihmisiä, ja tällaista tuomiota käytetään edelleenkin poliittisessa debatissa kompremettoimaan oppositiojohtajaa.

Tällaiset pykälät ovat aivan tarpeettomia ja ihmisoikeuksien kannalta suorastaan vahingollisia. Elävä Jumala kyllä kykenee huolehtimaan itsensä ja itselleen läheisten ihmisten loukkaajista ominkin avuin, jos katsoo aiheelliseksi.

[Oula Lintula Facebookissa 9.5.2019. Ulostuloon liittyyy Ylen uutisartikkeli Neitsyt Marialle sateenkaarisädekehän maalannut nainen pidätettiin Puolassa – häntä uhkaa nyt jopa kahden vuoden vankeus.]

[Aiheeseen liittyen julkaisin muuten jo 7.5. kolmannessa blogissani ('Mullokala seikkailee' on toinen blogini) merkinnän Jeesuksen ja tämän äidin Marian sädekehiin sateenkaaren värien maalaamisen tulee olla sallittua kaikissa olosuhteissa. Kaikki liberaalit luonnollisesti kannattavat kirjoituksessa esittämiäni näkökohtia.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti