keskiviikko 29. toukokuuta 2019

S Valtakunnanjohtaja Pekka Siitoimesta

Eräistä sattuneista syistä olen viime aikoina perehtynyt normaaliakin enemmän valtakunnanjohtaja Pekka Siitoimen kirjoituksiin ja ajatuksiin. En tiedä, että olenko menettämässä järkeni vai pääsemässä jonkin syvällisemmän totuuden jäljille. Mahdollisesti vähän molempia. Tai ehkä ne on sama asia.

Kaikki liittyy kaikkeen. Politiikkaa, saatananpalvonta ja irstailu: ne ovat kaikki saman Moebiuksen nauhan puolia erilaisten linssien läpi tarkasteltuna.

Kun Siitoin hailasi tai kertoi televisiossa runkkaavansa ja nuolevansa pillun, kyse oli eräänlaisesta okkultistisesta harjoitteesta. Haastamalla yhteiskunnan niin poliittisesti, uskonnollisesti kuin moraalisestikin, Siitoin purki omia esteitään ja tunnelukkojaan, jotka Neuvostoliiton alainen, moraalipuritanistinen Suomi häneen oli ohjelmoinut. Hän eräällä tavalla "vastaohjelmoi" itseään pois harmaasta massasta, kohti jotain ainutlaatuista rohkeutta.

Siitoin myös rikkoi tuota ohjelmointia yleisesti. Koska Siitoimella oli tahdonvoimaa mennä vaikka läpi harmaan kiven, häntä ei voinut koskaan saada perääntymään. Yhteiskunta ei voinut tuhota häntä, vaan sen oli pakko sopeutua häneen. Siitoin oli aikansa tuotos ja osaltaan aikansa oli Siitoimen tuotos.

Siitoin muistetaan Atlantis-teorioista ja Kansallisista liittoneuvostoista, mutta nämä kaikki peittävät alleen sen todellisen pointin, jota Mestari yritti meille sanoa: ole vapaa. Siitoin oli perustavanlaatuisesti vapaa ihminen sanan varsinaisessa merkityksessä. Hän oli oman elämänsä kuningas, soturi, noita ja rakastaja.

"Tee, mitä tahdot, on oleva koko laki."
- Aleister Crowley

"Turha on elää, turha on kuolla, turha on vanhojen naisten vittuja nuolla."
- Pekka Siitoin

[Jiri Keronen Facebookissa 6.5.2019. Ulostuloon liittyy Youtube-videonpätkä Pekka Siitoin laulaa karaokea (25 sekuntia pitkä). Itse lausuin lukijakommenttina seuraavat sanat:]

Siitoin oli kuin Paavo Väyrynen, mutta persoonallisempi.

[Haluaisin lisäksi sanoa, että Pekka Siitoin oli todellinen yli-ihminen. Ja sitä paitsi ei kai ole todistettu sitäkään, että hän olisi käyttänyt metamfetamiinia. Tosin en tiedä, onko kukaan esittänytkään sellaista väitettä.]

[Lisäksi haluan vielä lisätä jotain. Aikoinaan eräs henkilö piti vuosien ajan Mesikämmen-blogia, jossa hän käsitteli ennen kaikkea Pekka Siitointa. Mielenkiintoista kyllä, blogista ei saanut sellaista käsitystä, että bloginpitäjä olisi ollut itse natsi. Aleister Crowleysta taas löytyy hieno Ylen julkaisema juttu.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti